Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Μαθήματα “Εθνικής Διαπαιδαγώγησης” από Χρυσή Αυγή

                                       
 
  Θα εκθέσουμε όλα τα φασιστικά επιχειρήματα αυτών που θέλουν να μας επιβάλλουν Στράτευση στα 18 και για 18 ολόκληρους μήνες, σε άνδρες και γυναίκες. Αυτούς που θεωρούν ότι ο Στρατός «σε κάνει άνδρα», σε μαθαίνει να σκοτώνεις δηλαδή, να εκτελείς κάθε παράλογη διαταγή, να κυνηγάς τον αδύναμο-κατώτερο και να βαράς προσοχή στο δυνατό-ιεραρχικά ανώτερο.Ότι ο στρατός σε προετοιμάζει για τη μεγάλη μάχη της ζωής, πειθαρχημένο-υποταγμένο στον προιστάμενο-αφεντικό, άμεσα αναλώσιμο για το καλό της επιχείρησης και του κράτους, βλέποντας ως εχθρό τον εργαζόμενο της ανταγωνίστριας εταιρείας όπως αντίστοιχα εχθρός είναι και ο κόσμος της εργασίας στην απέναντι ακτή του Αιγαίου. Και το αφεντικό να μετρά κέρδη και να υπογράφει απολύσεις...
Αποκαλύπτοντας φυσικά ότι μια μαύρη κλωστή διαπερνά τα φασιστικά ιδεολογήματα με την κυρίαρχη εθνικιστική-ρατσιστική αστική ιδεολογία, ότι ο μιλιταρισμός και ο ναζισμός είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αυτή είναι η ιδεολογία των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής. Μιλούν για «εθνική ενότητα» και διχάζουν την εργατική τάξη υποτάσσοντας μας στα εθνικά-αστικά σύμφεροντα τους.
Αλήθεια, τις φασιστικές αυτές σαχλαμάρες γιατί η Χρυσή Αυγή δεν τις λέει μέσα στα στρατόπεδα;

Να πάει να πει αυτές τις βλακείες στους 6000 φαντάρους που δουλεύουν 17 ώρες τη μέρα στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις κάνοντας για ένα εξάμηνο τους Υπηρέτες των Αξιωματικών. Να πάει να πει σε αυτούς ότι «Η στράτευση αποτελεί εθνικό καθήκον προς την Ελλάδα».
Να πάει να πει αυτές τις βλακείες στους συναδέλφους φαντάρους στην παραμεθόριο όπου η κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος κατάργησαν τις δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης και μας έβαλαν να πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ σε κάθε άδεια. Να πάει να πει σε αυτούς που μετρουν ατελείωτες ώρες σκοπιάς, αγγαρείας και πολεμικής εκπαίδευσης ότι «Η στράτευση αποτελεί εθνικό καθήκον προς την Ελλάδα».
Να πάει να πει αυτές τις βλακείες στους συναδέλφους φαντάρους που αντιμετωπίζουν άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες στα ΚΕΝ και στις μονάδες, λιώνουν στην πολεμική ετοιμότητα στην ΕΛΔΥΚ και τρώνε την μια ποινή πάνω στην άλλη, τρέχουν ακατάπαυστα ως στρατιωτάκια αγέλαστα μαθαίνοντας πόλεμο στα ΣΠΕΝ, σβύνουν φωτιές και κάνουν πυρασφάλεια το καλοκαίρι, ανοίγουν δρόμους από τα χιόνια το χειμώνα. Να πάει να πει σε αυτούς ότι «Η στράτευση αποτελεί εθνικό καθήκον προς την Ελλάδα».
Τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια από τα στόματα των μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής, των φίλων της Κρατικής Ασφάλειας και της ΕΥΠ, δικαιολογούν ότι η νεολαία για αυτούς είναι κρέας στα κανόνια τους και της έχουν φορτώσει το οικονομικό κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης.
Αλήθεια, οι Χρυσαυγίτες τσάτσοι των εφοπλιστών που υπερασπίζονται το αφορλόγητο τους, οι φίλοι του Σάλλα που υπερασπίζονται ότι με τα λεφτά μας-ανακεφαλαίωση έφτασε να αποκτήσει όντας μπατιρημένος 6 Τράπεζες, γιατί δεν απαιτούν να κλείσουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα; Φοβούνται να μην χάσουν τις ψήφους από τους τοπικούς επιχειρηματίες που κοιτούν τους φαντάρους ως 20ευρώ;
Ποιος ξεχνά ότι η Χρυσή Αυγή ως τμήμα του διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος φώναζε να μην κλείσει το πανάρχαιο στρατόπεδο στην Κόρινθο, αγωνίστηκε μαζί με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά να ανοίξει ξανά το ΚΕΝ Καλαμάτας;
Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα της αντιπολίτευσης που δε διαμαρτυρήθηκε για την κατάργηση των δωρεάν καταστάσεων επιβίβασης.
Τώρα, οι φασίστες τσάτσοι του συστήματος θέλουν να μας βάλουν στα 18 μας χρόνια, άνδρες και γυναίκες να δουλεύουμε τσάμπα νυμένοι στα χακί.
Τώρα οι φασίστες κάνουν γιορτές μίσους οργανώνοντας συσσίτια και δίνοντας αίμα «μόνο για Έλληνες». Κρύβοντας όμως ότι έχουν γραμμένους τους Έλληνες εργαζόμενους και την νεολαία.
ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ «Η στράτευση αποτελεί εθνικό καθήκον προς την Ελλάδα» 
 
                               

Ρωτώντας με σήμερα ένας πατέρας για το νομοθετικό πλαίσιο αδειοδότησης ενός επαγγέλματος, μου παραπονέθηκε ότι ο κανακάρης του «αδικείται» σε σχέση με μία γυναίκα, γιατί ο γιόκας του θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις για να του χορηγηθεί η άδεια. Δεν με ξάφνιασε καθόλου το εν λόγω «παράπονο». Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάποιος γονέας, συνήθως όμως η «μαμά», εξανίσταται επειδή ο «μπούλης» ή το επαναστατημένο «καλόπαιδο» τους θα πρέπει να εκπληρώσει το καθήκον του προς την Πατρίδα. Δύο είναι συνήθως οι τύποι των γονέων και των υιών αυτών.

- Η μία είναι, οι γονείς εκείνοι που έχουν κάνει τον γιόκα τους ένα μαλθακό «μαμάκια», που νομίζει ότι έχει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Έχοντας επί της ουσίας ευνουχίσει τον γιο τους, τον έχουν διαπαιδαγωγήσει κατά τρόπο που να θεωρεί εκείνος ότι το κράτος, η πολιτεία, το Έθνος, η Πατρίδα, είναι υποχρεωμένοι συνέχεια να τον υπηρετούν, ενώ εκείνος δεν έχει την «πολυτέλεια» να διαθέσει 12 ολόκληρους μήνες από τον «πολύτιμο» χρόνο του.

Στην κατηγορία αυτή επίσης ανήκουν οι γονείς και οι υιοί που «εξεγείρονται» επειδή, καίτοι οι τελευταίοι έχουν φθάσει στα 30 φεύγα τους, δεν έχουν πάει ακόμη στρατό και πρέπει να διακόψουν τις σπουδές τους ή την εργασία τους, «θυσιάζοντας» το μέλλον τους. Λες και μόνο αυτοί έχουν σπουδάσει ή νοιάζονται για την καριέρα τους…

- Η άλλη κατηγορία είναι οι γονείς εκείνοι που έχουν μάθει τα τέκνα τους, και εν προκειμένω τους γιους τους να μισούν καθετί που έχει σχέση το κράτος, την πολιτεία, το Έθνος, την Πατρίδα. Είναι τα παιδιά εκείνα που έχουν γαλουχηθεί ότι το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και η μολότοφ στο «μπάτσο» αποτελεί δικαιολογημένη «επαναστατική» πράξη. Οι πιο προχωρημένοι εξ αυτών μετά τις μολότοφ, οπλίζονται με καλάσνικοφ και ξεκινούν τις «απαλλοτριώσεις» – ληστείες και τις δολοφονικές επιθέσεις. Είναι οι γονείς εκείνοι που οι δικοί τους γονείς, τους μεγάλωσαν με την καταπιεσμένη ιδέα να επιζητήσουν την μεγάλη ρεβάνς της ήττας στο συμμοριτοπόλεμο το 1946-1949.

- Πρώτη κοινή συνισταμένη συνήθως των δύο κατηγοριών γονέων και υιών, είναι ότι δηλώνουν «αγανακτισμένοι»…
- Δεύτερη, ότι χωρίς αιδώ προσπαθούν να αποφύγουν την στράτευση ως Ι5 με τρελόχαρτα ή πληρωμένες ιατρικές γνωματεύσεις…

- Τρίτο κοινό τους, ότι, όταν αναγκαστικά ο κανακάρης υποχρεωθεί να υπηρετήσει, βάζουν λυτούς και δεμένους για να υπηρετήσει στο Πεντάγωνο…

- Τέταρτο κοινό τους είναι ότι τα «καμάρια» αυτά γίνονται εν τέλει πολιτικοί…

Ευτυχώς όμως οι κατηγορίες αυτές των «Ελλήνων» αποτελούν ακόμη μειοψηφία και μάλιστα περιορισμένη. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων και Ελλήνων αντιλαμβάνεται αρκούντως ότι η στράτευση αποτελεί εθνικό καθήκον και ιερή υποχρέωση προς την Ελλάδα και το Έθνος. Είναι εκείνες και εκείνοι που θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά όταν το επιτάσσει η ιστορική στιγμή για την Ελλάδα.
Τα Σέβη μου.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ http://ed-mysterious.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2666.html

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Μαγκιά δεν είναι να τραμπουκίζεις κατά του μετανάστη και μετά από όλο αυτό τον κοινωνικό όλεθρο να λες ότι αυτός φταίει για την Ανεργία, γιατί πολύ απλά πρόστυχα και συντεταγμένα δικαιολογείς την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και τους εργοδότες, διαιωνίζεις τις Μανωλάδες για ‘Ελληνες και ξένους εργαζομένους.

Να θυμήσουμε ότι ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής πρωταγωνιστούσε σε τρομοκρατικές ενέργειες κλέβοντας εκρηκτικές ύλες από τον Στρατό, έπεσε όμως στα μαλακά καθώς έκανε φυλακή για ελάχιστο χρονικό διάστημα καθώς πολλοί μιλούν για τις σχέσεις του με την ΕΥΠ!!!

Ότι ο νεαρός Ανθυπολοχαγός αδελφός του Κασιδιάρη που τράβηξε όπλο κατά μεταναστών εργατών μέσα σε μαγαζί, έμεινε ατιμώρητος. Όπως και οι ακροδεξιοί Ευέπλιδες που μετέτρεψαν τον εορτασμό της Εξέγερσης τπου πολυτεχνείου στην Σ.Σ.Ευελπίδων σε Γιορτή της Χούντας των Συνταγματαρχών.

Άρα τους καλύπτει όχι ή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Στο πλαίσιο του Κοινποβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, η Χρυσή Αυγή είναι συνεργάτης της κυβέρνησης στην Καταστολή των Κοινωνικών Αγώνων, τμήμα του βαθέως ελληνικού κράτους με την στολή των Λεσχών Εφέδρων.

Αφήστε επομένως την εθνική διαπαιδαγώγηση τσιράκια των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και του κράτους. Απόγονοι και υμνητές των Ναζί και των Ταγματασφαλιτών πληρωμένων συνεργατών των Γερμανών κατακτητών.

Το παρακάτω εμετικό κείμενο έχει αναρτηθεί στο φασιστικό σάιτ ΙΣΧΥΣ και αποκαλύπτει όλη την εθνικοσοσιαλιστική, αλικίστικη και εχθρική για την νεολαία αντίληψη της Χρυσής Αυγής και των φασιστικών παραμάγαζων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου