Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τιμή στους ακτιβιστές του Estelle



 To  ιμπεριαλιστικό - φασιστικό κράτος του Ισραήλ,για μια ακόμα φορά έδειξε τα δόντια του,απέναντι στους αγωνιστές - ακτιβιστές που θέλησαν να σπάσουν τον φονικό αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού.

 Η διεθνής κυριαρχία επιβάλλει νέους γεωστρατηγικούς συσχετισμούς,μετά τις εξεγέρσεις των Αραβικών λαών ενάντια στα απολυταρχικά καθεστώτα τους.
 Με μια Τουρκία ,νέο χωροφύλακα των λαών και ένα Ισραήλ,υποστηριζόμενο διαχρονικά από την όποια Αμερικανική κυβερνητική εκδοχή,δημιουργείται μια νέα μέγγενη για την αυτοδιάθεση των λαών της νοτιοανατολικής Μεσογείου.
 Οι εξεγέρσεις του μέλλοντος πρέπει να φωτίζονται από την Αντιιμπεριαλιστική δυναμική των λα'ι'κών κινημάτων απέναντι στους ξένους επικυρίαρχους.
 Τιμώντας τους Ακτιβιστές Πολίτες του Κόσμου,που επιχείρησαν να σπάσουν το Φασιστικό εμπάργκο του κράτους του Ισραήλ με το πλοίο Estelle,αλλά και την πρώτη παρουσία του Νoam Chomski  στην "φωλιά του λύκου",για να μιλήσει για την αυτοδιάθεση του Παλαιστινιακού Λαού,συνεχίζουμε αδιαμεσολάβητα τον αγώνα για :
 Aυτονομία - Αυτοκυβέρνηση και Αυτοδιάθεση των λαών

                 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου