Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Aίμα,Τιμή,Χρυσά Ταξί !!!


                     

    Καλεί τους ταξιτζήδες στα γραφεία της για να «αγωνιστούν» κατά των μνημονιακών πολιτικών που δεν είναι άλλες από τους ….«λαθρομετανάστες». Κουβέντα για τους νόμους περί απελευθέρωσης του ταξί, κουβέντα για τις ανώνυμες εταιρείες που ιδρύονται ή θα ιδρυθούν, τίποτα δε λένε για τη δυνατότητα να έχουν πλέον δικά τους αυτοκίνητα με οδηγό τα ξενοδοχεία και οι ενοικιαστές αυτοκινήτων, κουβέντα για οτιδήποτε έχουν κάνει οι κυβερνήσεις τα τελευταία δέκα και βάλε χρόνια κατά των ιδιοκτητών αλλά και των ενοικιαστών – οδηγών ταξιτζήδων, στη φορολογία, στην υπέρογκη αύξηση των εισφορών στον ΟΑΕΕ και το ΙΚΑ, στα τεράστια ποσά που χρειαζόμαστε για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, κουβέντα για τους εκμεταλλευτές – μαντράδες που εξακολουθούν να κρατάνε τα ενοίκια ψηλά εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και των Ελλήνων και των μεταναστών, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα και στους μικροϊδιοκτήτες, κ.λπ., κ.λπ.. 
  Το μόνο που την απασχολεί είναι να μη δουλεύουν μετανάστες στα ταξί και να βρουν πρατήρια που θα απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους, λες και για το ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξιτζήδες «δε βγαίνουν» φταίνε οι μετανάστες, λες και αν βρουν πρατήρια όπου δεν θα εργάζονται παρά μόνο Έλληνες θα φτηνύνουν τα καύσιμα που μας παίρνουν ένα μεγάλο μέρος της όποιας είσπραξης. Αυτό που την ενδιαφέρει τη Χρυσή Αυγή είναι να αποδεχτούμε τη μοίρα μας, να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί, ακριβώς όπως κάνει με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όπου με τα δουλεμπορικά γραφεία που στήνει επιδιώκει να διώχνει μετανάστες από τις δουλειές τους για να μπαίνουν στη θέση τους οι Έλληνες με τις ίδιες και χειρότερες συνθήκες.   
Δήθεν κόπτονται και νοιάζονται τα κοκόρια της Χρυσής Αυγής για τον Έλληνα εργαζόμενο και επαγγελματία αλλά στη πραγματικότητα για αυτό που νοιάζονται είναι πως θα κερδίζουν οι κεφαλαιοκράτες μπροστά στους οποίους είναι κότες! Καταγγέλλουν δήθεν το «διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα» και το κράτος του αλλά καταφεύγουν σε αυτό όταν βρουν τα ζόρια. Κρύβονται οι «άντρες» πίσω από τα ΜΑΤ και απειλούν με γροθιές, μαχαίρια και κουμπούρια, σαν τον θρασύδειλο που όταν βρει τα σκούρα φωνάζει «μη με κρατάτε ρε» παρακαλώντας κάποιον να τον κρατήσει και να τον προφυλάξει. Σαν τα παιδάκια πίσω από τη φούστα της μαμάς τους! Απαιτούν από αυτό το κράτος να στείλει τα ΜΑΤ κατά εργαζόμενων που παλεύουν για τη δουλειά τους, τους μισθούς και τη ζωή τους, είτε είναι Έλληνες είτε όχι. Έτσι όπως έκαναν στις 23/12 με ερώτηση στη Βουλή για τους εργαζόμενους στις εργολαβίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά για τους εργολάβους που εκμεταλλεύονται αυτούς τους εργαζόμενους δε λένε κουβέντα. Το μόνο που τους λένε είναι να προσλάβουν Έλληνες! Σκλάβους για ένα κομμάτι ψωμί στο "όνομα του έθνους" μας θέλει η Χρυσή Αυγή. Όλους! 
  Όπου κεφαλή του έθνους είναι οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοξενοδόχοι και πάει λέγοντας, τους οποίους πρέπει να σεβόμαστε γιατί βάζουν τα λεφτά τους. Που τα βρίσκουν δεν μας λέει όμως! Το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους μας λέει η Χρυσή Αυγή να τηρούμε, αυτούς τους νόμους που μας καταστρέφουν, το Σύνταγμα που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν για μας αλλά και που οι ίδιοι οι κυβερνώντες εδώ και χρόνια το έχουν μετατρέψει σε πατσαβούρα. Τι έχει κάνει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή για τους εργαζόμενους, που παρεμπιπτόντως ακόμη να την κάνει «γης μαδιάμ» ή να την κάψει όπως έλεγε, εκτός από τα παίρνει τους παχυλούς μισθούς που κατά τα άλλα τους καταγγέλλει, για να παριστάνει ότι κάνει, λέμε τώρα, κοινωνική αλληλεγγύη; Αν είχαν τα κότσια ας μην τους δεχόντουσαν και ας έδειχναν την αλληλεγγύη τους με τις δικές τους δυνάμεις. Έτσι όπως ο λαός ξέρει.
   Ο ίδιος ο Κασιδιάρης δήλωσε ότι εκμεταλλεύονται την παρουσία τους εκεί για να έχουν τα προνόμιά τους σε οτιδήποτε κάνουν, αφού έβρισε και απείλησε αξιωματικό της αστυνομίας, που αν το έκανε κάποιος άλλος τώρα θα τον ψάχνανε οι δικοί του στη τοπική ασφάλεια και θα τον είχαν τυλίξει με ένα κάρο κατηγορίες! Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα έχει συνταχθεί με την κυβέρνηση. Τίποτα δεν έχει αφήσει. Από τις τράπεζες και τους εφοπλιστές μέχρι και τις εξεταστικές επιτροπές. 
  Γκαρίζει ο Μιχαλολιάκος για τα μνημόνια αλλά την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας τα επιβάλει παρέα με το ΔΝΤ τη θέλει! Αφού τα πληρώσαμε μας λέει ας συνεχίσουμε να τα πληρώνουμε!!! Μια βόλτα στις ιστοσελίδες της και στα βίντεό της που υπερπροβάλει το youtube θα σας πείσει. Πότε τα έβαλε η Χρυσή Αυγή με τους εκπροσώπους του συστήματος, έστω και με τον δικό της τρόπο; Μια φορά τους ξέφυγε και πέταξαν νεράκι στον Ευθυμίου και ο μέγας Μιχαλολιάκος το χαρακτήρισε νεανικό λάθος, αλλά δεν το καταδίκασε λέει γιατί αγαπάει τους στρατιώτες του! Αυτά θα κάνουν και οι ταξιτζήδες; Με αυτά τα τσιράκια, με αυτούς του γενίτσαρους και ταγματασφαλίτες του συστήματος θα παλέψουμε οι ταξιτζήδες για τη ζωή μας; Αντί να βγούμε στις ρούγες μαζί με τον υπόλοιπο λαό και να πετάξουμε στα σκουπίδια τα μνημόνιά τους και τους κατά των ταξιτζήδων νόμους θα αρχίσουμε να κυνηγάμε μετανάστες;
   Ή μήπως θα μοιράζουμε σφαλιάρες σε γυναίκες, θα απειλούμε με πογκρόμ παιδάκια, δασκάλους και νηπιαγωγούς γιατί βάζουν πανό με το σύνθημα ψωμί – παιδεία – ελευθερία στα σχολεία τους; Αλήθεια δεν θέλουμε ψωμί – παιδεία - ελευθερία οι ταξιτζήδες; Θα χτυπάμε και θα σκοτώνουμε μετανάστες, εργαζόμενους, νεολαίους γιατί δεν τους κοίταξαν με τον απαιτούμενο θαυμασμό ή γιατί δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους; Και ποιους μετανάστες δεν θα εξυπηρετούμε ή θα διώξουμε; Αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό μας έδιναν δουλειά από τα χαράματα, που τους πηγαίναμε στις λαϊκές και τα εργοτάξια όπου δούλευαν και έτσι δουλεύαμε και εμείς; 
  Και ποιους Έλληνες θα εξυπηρετούμε; Τους εργάτες και τους υπάλληλους του ιδιωτικού τομέα που οι μισοί είναι άνεργοι και στους άλλους μισούς ή τους έχουν πετσοκόψει τους μισθούς ή δεν τους πληρώνουν καθόλου; Τους δημόσιους υπάλληλους που επίσης οι μισθοί τους έχουν πιάσει πάτο και θα πάνε ακόμη πιο κάτω ή που πολλοί από αυτούς θα είναι σε λίγο απολυμένοι και αυτοί; Τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν εξαφανιστεί; Τους συνταξιούχους που οι συντάξεις τους έχουν μετατραπεί σε χαρτζιλίκι που τους προσβάλει και τους στέλνει στο θάνατο μια ώρα αρχύτερα; Όλους αυτούς για τους οποίους η Χρυσή Αυγή ζητάει μεροκάματα κατώτερα των 20 ευρώ; Όλοι αυτοί μετανάστες και ντόπιοι εργάτες, εμποροϋπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι ήταν και είναι οι πελάτες των ταξιτζήδων. Όλοι αυτοί τώρα πια δεν έχουν, οπότε δεν έχουμε ούτε και εμείς! Και δε φταίνε οι μετανάστες. Φταίνε αυτοί που η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν τους πολεμάει αλλά τους προστατεύει κιόλας, φταίνε οι … «ελληνικές» κυβερνήσεις, φταίνε το ΔΝΤ και η ΕΕ, φταίει το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. 
  Με αυτούς έχουμε τα κότσια να τα βάλουμε παρέα μαζί με τους άλλους εργαζόμενους σε αυτό τον τόπο; Παρέα με τους πελάτες μας; Κάθε χρώματος, φυλής και φύλλου; Αλήθεια τι λέει η συνδικαλιστική ηγεσία για το «νέο εθνικό συνδικαλιστικό όργανο» που θα στήσει υπό την αιγίδα της η Χρυσή Αυγή; Θα το καταγγείλει κι αυτό όπως κατήγγειλε το συναδέλφους που έστησαν (καλώς ή κακώς) δικό τους σωματείο στον Πειραιά; Ή θα το κάνει γαργάρα στηρίζοντάς το μιας και ο Ραγκούσης μας τέλειωσε οπότε χρειαζόμαστε άλλο αποδιοπομπαίο τράγο και ο νυν υπουργός μεταφορών όπως και όλη η κυβέρνηση δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο; Δεν πάει να βρίζουμε χυδαία τη μάνα του Χατζηδάκη τώρα! Οι μετανάστες είναι πιο πρόσφοροι. Μη ξεχνάμε πόσο θαύμαζε ο Θύμιος τον Σαμαρά, ξεχνιόνται οι παλιές αγάπες; Εκτός και αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στις πιάτσες ότι θα μετά το ΛΆΟΣ θα μεταπηδήσει στη Χρυσή Αυγή…..

http://antigeitonies.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου