Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ζ ΜΑΚ-ΕΤΑ: 105 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ


 

Σύμφωνα με την αρθρογραφία «κατόπιν διαταγών του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μ.Κωσταράκου και του Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου Αθ.Τσέλιου, δρομολογείτε η αναδρομική, από 1-1-2013, καταβολή αποζημιώσεως 4 Ημερών Εκτός Έδρας ανά μήνα στα στελέχη των ΕΤΑ και της Ζ΄ ΜΑΚ, ήτοι 105 ευρώ καθαρά! Παράλληλα, τακτοποιήθηκε και μία σοβαρή εκκρεμότητα που υπήρχε έναντι των στελεχών του ΕΤΑ, καθώς το διάστημα Αυγούστου – Δεκεμβρίου 2012 δεν είχαν καταβληθεί καθόλου οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις.

Η στρατιωτική ηγεσία, αναγνωρίζοντας τους ιδιαίτερους κόπους που καταβάλλουν τα στελέχη των συγκεκριμένων μονάδων, αποδέχθηκε τις σχετικές εισηγήσεις που προώθησε ιεραρχικώς τους τελευταίους μήνες η 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων. Επιδίωξη ήταν να καταδειχθεί εμπράκτως η αναγνώριση και εκτίμηση της ηγεσίας προς τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω μονάδες αυξημένου βαθμού ετοιμότητος. 

Σημειώνεται ότι προ της κρίσεως, για το προσωπικό του ΕΤΑ και της Ζ΄ ΜΑΚ προβλεπόταν μηνιαίως αποζημίωση 10-12 Ημερών Εκτός Έδρας, λόγω των αυξημένων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεών τους, αποζημίωση η οποία σταδιακώς περιορίσθηκε δραστικώς, για να σταματήσει να καταβάλλεται από τις αρχές του τρέχοντος έτους».

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ: ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί απτή απόδειξη του πως πρόκειται να κινηθεί η κυβέρνηση και η Τρόικα:

Από τη μια μεριά κλείνουν την ΕΡΤ και απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους, ετοιμάζουν το πέταγμα στον Καιάδα της ανεργίας δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και προωθούν το μισθό των 350 ευρώ χωρίς ασφαλιστικά δικαιώματα και την επιβολή νέων σκληρών φόρων. Και από την άλλη μεριά δίνουν αύξηση στους πιο σκληρούς Πραιτωριανούς του συστήματος εξουσίας.

Ενώ σε φαντάρους και την λαική οικογένεια φορτώνεται το οικονομικό κόστος της θητείας και εντείνεται η χρήση μας ως άμισθων δούλων που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί για να καλύψει τα κενά ενός κρατικού μηχανισμού όπου περικόπτονται οι κοινωνικές δαπάνες, δε γίνονται οι απαιτούμενες προσλήψεις σε κρίσιμους τομείς (υγεία, πυροσβεστική, ΟΤΑ κλπ) και ιδιωτικοποιούνται οι πιο κρίσμοι-κερδοφόροι τομείς. Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι περικοπές στους μισθούς-επιδόματα των υπόλοιπων στρατιωτικών-απόστρατων, ωθούνται στα συσσίτια και στην αυτοκτονία από την απόγνωση.

Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η στρατιωτική ηγεσία –που όλο το υπόλοιπο προσωπικό το έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια, στέκεται στο πλευρό της κυβέρνησης που την επέβαλε και διώκει κάθε στρατιωτικό που παλεύει, διεκδικεί και συνδικαλίζεται- αμοίβουν τους Πραιτοριανούς τους.

Η κυβέρνηση δείχνει με  την νεά σκληρή της σύνθεση και την συμπόρευση της ιδεολογικά-επιχειρησιακά-κατασταλτικά με την Ναζιστική Χρυσή Αυγή ότι θα κινηθεί ακόμη πιο τρομοκρατικά, με την ένταση της δραστηριοποίησης του κράτους έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, για να επιβάλλει τα νέα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα και την πλήρη δουλοποίηση μας.  

Στο νέο αυτό κρατικής καταστολής-τρομοκρατίας οι Ειδικές Δυνάμεις των ΕΤΑ και της Ζ΄ ΜΑΚ παίζουν συγκεκριμένο ρόλο.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένοι Πραιτοριανοί ανέλαβαν τη φρούρηση του Πενταγώνου μετά την εισβολή των αγανακτισμένων εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά εφαρμόζοντας όλα τα δόγματα «άμυνας-ασφάλειας» κατά του εσωτερικού εχθρού αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.

Οι ίδιοι Μπράβοι στα Χακί μαζί με δεκάδες μέλη της Στρατονομίας, στάθηκαν απέναντι στην κινητοποίηση των συναδέλφων τους στρατιωτικών όταν συγκεντρώθηκαν στην Λέσχη Αξιωματικών Αθήνας.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι χωρίς κυβέρνηση-ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ να το παραδέχονται επίσημα- ενώ φυσικά οι διαρροές τους και τα μιλιταριστικά, φασιστικά, εθνικιστικά παπαγαλάκια το έχουν κάνει βούκινο- οι συγκεκριμένες Ειδικές Δυνάμεις συμμετείχαν και συμμετέχουν με καθοριστικό τρόπο στη δίωξη των Αλβανών δραπετών, σε μια γενικευμένη πρόβα δράσης του στρατού στο εσωτερικό της χώρας ως κατασταλτική δύναμη.

Τέλος, Ζ΄ΜΑΚ KAI ΕΤΑ  παίζουν και θα παίξουν συγκεκριμένο ρόλο στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού και της ενεργοποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών και την αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής αστικής τάξης στην περιοχή. Παράλληλα, δρούν πάντα ως Μπράβοι των εφοπλιστών, είτε πάνω στα πλοία τους είτε δίπλα τους...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΧΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Απαιτείται επομένως η κλιμάκωση του αγώνα για την επιστροφή του Στρατού στα στρατόπεδα όπως το κατάφερε η Μεταπολίτευση. Ανατροπή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και των σύγχρονων πολεμικών-κατασταλτικών δογμάτων άμυνας-ασφάλειας που αναθέτουν στον Στρατό αστυνομικά καθήκοντα και στρατιωτικοποιούν την αστυνομία. Των κυβερνήσεων, της βάρβαρης ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών που προκαλεί την κοινωνική άβυσσο σε όλες της τις εκφράσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου