Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ NEOΝΑΖΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!



!

ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟY
ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...


Πάντοτε οι φασίστες κυνήγησαν το χρήμα και την εξουσία, στράφηκαν ενάντια στο εργατικό κίνημα και την Αριστερά, πήραν θέση μπράβου στο πλευρό των αφεντικών.
Τον κανόνα αυτό επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο η Χρυσή Αυγή, αλλά και άλλες ναζιστικές συμμορίες. Έχοντας στρατολογήσει μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, μισθοφόρους των Ειδικών Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επιδιώκουν όχι μόνο να επεκτείνουν την εκλογική τους επιρροή, αλλά να βγάλουν και κανένα φράγκο, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Η πολιτική επένδυση που έχουν κάνει στην καλλιέργεια κλίματος «ανασφάλειας» σχετικά με τα ζητήματα εγκληματικότητας, ιδιαίτερα στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές και η δαιμονοποίηση των μεταναστών αναμένουν με τους προσφέρει αύξηση της επιρροή, αλλά και να κατοχυρώσουν το μεγαλύτερο αν είναι δυνατόν κομμάτι της πίττας των κερδών. Κέρδη που καταγράφονται ήδη και αναμένεται να πολλαπλασιαστούν από το «εμπόριο ασφάλειας» που συμμετέχουν ιδιωτικές εταιρείες security, φασιστικές πολιτοφυλακές κλπ. Η επιχείρηση είναι καλά στημένη στο Άγιο Παντελεήμονα όπου η Χρυσή Αυγή μιλά για συνδρομές των κατοίκων στα μέλη της που δρουν ως Τάγματα Εφόδου, ενώ αναμένεται να επεκταθεί το Φθινόπωρο με την επιδίωξη ελέγχου των σχολείων από τη φασιστική συμμορία.
Κράτος, κυβέρνηση, Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ και φασιστικές συμμορίες πηγαίνουνε μαζί, καθώς οι απολύσεις των σχολικών φυλάκων θα συνοδευτούν με την ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση της φύλαξης των σχολικών μονάδων, με την Χρυσή Αυγή «να στρατολογεί» και ως εργοδότης τους πρώην σχολικούς φύλακες για να εργαστούν σε αυτή ανασφάλιστοι με 250-300 ευρώ!
Το κόλπο αυτό το προετοίμασαν με τις φασιστικές Πολιτοφυλακές που υπόσχονταν να υποδεχτούν τους απολυμένους ΕΠ.ΟΠ. και τα πρόωρα συνταξιοδοτημένα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Το εφαρμόζουν ήδη στους μπράβους στα πλοία των εφοπλιστών «καταπολεμώντας την πειρατεία», ενώ οι ιδιωτικές εταιρείες άμυνας-ασφάλειας, που διαπλέκονται φυσικά με τους φασίστες, ξεφυτρώνουν ολοένα.
Στο διευρυνόμενο εκφασισμό της κοινωνίας μας από την ασκούμενη αστική πολιτική και τα Μνημόνια η ναζιστική Χρυσή Αυγή θα βρει το ιδανικό τοπίο για να σπείρει το μίσος και να βγάλει κέρδος.
Η πιο αποκρουστική όμως εκδήλωση αυτών των σχεδιασμών αποτελεί η συμμετοχή Χρυσαυγιτών και φασιστών στους πολέμους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Από τη Γιουγκοσλαβία έως την Συρία, οι φονιάδες των Ναζιστικών συμμοριών δηλώνουν παρόν ως «εθελοντές»-Μισθοφόροι στο πλευρό των τυραννικών-εθνικιστικών καθεστώτων. Τα λεφτά είναι καλά και η δράση στο πλευρό των παραστρατιωτικών δυνάμεων επιτρέπει την συμμετοχή σε τρομερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σύμφυτα με την ναζιστική ιδεολογία.
Νωπές οι μνήμες από την συμμετοχή Χρυσαυγιτών στις σερβικές παραστρατιωτικές δυνάμεις, που εκτός των άλλων κατηγορήθηκαν για το ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που σημειώθηκε στην Σρεμπρένιτσα. Τότε, οι «εθελοντές» φασίστες δικαιολόγησαν τα εγκλήματα τους προβάλλοντας το φιλοσερβισμό και το ομόθρησκο με τους Σέρβους σφαγείς, που εκτός των άλλων είχαν και ένα άλλο χαρακτηριστικό: είχαν τέτοια υπεροπλία που το πολεμικό αποτέλεσμα ήταν δεδομένο και οι άνισοι όροι διεξαγωγής του πολέμου επέτρεπαν τη φρικαλέα δράση των φασιστών εκ του ασφαλούς.
Οι Ελληνες Μισθοφόροι που πολεμούν στη Συρία μαζί με τον στρατό του Άσαντ!
Το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται και σήμερα όπου φασίστες Μισθοφόροι-αυτοαποκαλούμενοι εθελοντές-πολεμούν στο πλευρό του Assad στη Συρία!!! Πρόκειται για τους χυδαίους εθνικοσοσιαλιστές του «Μαύρου Κρίνου», υπεύθυνους για σωρεία θρασύδειλων επιθέσεων κατά μεταναστών και αγωνιστών των κοινωνικών κινημάτων.
Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι της Διμοιρίας των καλοπληρωμένων Μισθοφόρων του Άσαντ, σε δημοσιογράφο της γνωστής για τις ακραίες θέσεις της εφημερίδα “Δημοκρατία” επιχειρούν να δώσουν απαντήσεις για την εμπλοκή τους σε αυτό τον εμφύλιο πόλεμο. Η εξέγερση του Συριακού λαού εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, σύντομα εξελίχθηκε σε ένα βάρβαρο εμφύλιο με αποκρουστικά εγκλήματα από όλες τις πλευρές. Μια χώρα μωσαϊκό εθνοτήτων-θρησκειών γρήγορα μετατράπηκε σε πεδίο ανταγωνισμών γεωστρατηγικών συμφερόντων των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσία, χώρες Ε.Ε., Κίνα), χωρών με ευρύτερες βλέψεις (Ισραήλ, Τουρκία, χώρες Περσικού Κόλπου, Ιράν), τόπο σύγκρουσης χιλιάδων ρεμαλιών Μισθοφόρων που μάχονται στο πλευρό και των δύο πλευρών, αιμοβόρων πολιτοφυλακών-αδίστακτων σαδιστών και της Αλ Κάιντα.
Οι φασίστες Μισθοφόροι του «Μαύρου Κρίνου», που δύσκολα βρίσκουν έστω και ελάχιστους μιμητές, πολεμούν στο πλευρό των μουσουλμάνων της Χεζμπολάχ, που προς το παρόν κρίνουν με την αποτελεσματικότητα τους σε όλα τα επίπεδα την έκβαση της σύγκρουσης, εναντίον των μουσουλμάνων ανταρτών και μισθοφόρων μαχητών, που βαρύνονται με ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα.
Οι φασίστες μισθοφόροι ανακοινώνουν γιατί στηρίζουν το καθεστώς Άσαντ: «Η Συρία είναι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων και θρησκειών που προστάτεψε αποτελεσματικά όλα αυτά τα χρόνια το κόμμα Baath, η ηγεσία του Hafez al-Assad αλλά και στη συνέχεια ο πρόεδρος Bashar al-Assad. Οι Σύριοι ορθόδοξοι πολεμούν στην πρώτη γραμμή για μια ελεύθερη και εθνικιστική Συρία(;)». Ότι παλεύουν από κοινού τον «προαιώνιο εχθρό» (;), καθώς αντιλαμβάνονται πλήρως τα σχέδια των διεθνών εξουσιαστών και των παγκόσμιων τοκογλύφων (;), υπερασπίζουν «σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού άλλωστε είναι ελληνικής καταγωγής»(;), δίνοντας το παρόν μαζί με άλλους ακροδεξιούς Ευρωπαίους: «Από το 2011, που ξεκίνησε να υφαίνεται ο καπιταλιστικός ιστός γύρω από το σώμα της υπερήφανης Συρίας, άρχισαν να κατατάσσονται μαζικά στις ένοπλες δυνάμεις και πολιτοφυλακές της χώρας αυτής σύντροφοι ευρωπαϊκής καταγωγής, ανάμεσά τους λοιπόν και Έλληνες. Έχουν λάβει μέρος σε όλες τις σημαντικές μάχες στις νότιες και δυτικές περιοχές της Συρίας τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποια απώλεια. Παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός, ενώ να σημειωθεί ότι πρόσφατα χιλιάδες Ρώσοι, Ουκρανοί και Πολωνοί δήλωσαν έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό του «Λιονταριού της Συρίας», που δεν είναι άλλος από τον Bashar al-Assad. Δεν υιοθετούμε την έννοια «ακροδεξιοί» για τα εν λόγω άτομα, αφού η «αστική ακροδεξιά» ιστορικά δεν έχει καμιά σχέση με τις εθνικοεπαναστατικές ιδέες. Κάποιοι Ευρωπαίοι πράγματι συμμετέχουν σε κόμματα, ενώ άλλοι στηρίζουν διάφορες κινήσεις της λεγόμενης ευρωπαϊκής «Εθνικιστικής Αυτονομίας». Ερμηνεύουν τον εμφύλιο με όρους εξωτερικού δάκτυλου και επεισόδιο «στην κλιμακούμενη παγκόσμια δικτατορία της αμερικανοσιωνιστικής πολεμικής μηχανής μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Πέρα από την προστασία του κράτους δολοφόνου που ακούει στο όνομα Ισραήλ, η εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής καθώς και το αβυσσαλέο μίσος των εμίρηδων του Κόλπου είναι κάποιοι ακόμα λόγοι που οδήγησαν στη συριακή κρίση!»
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΔΕΞΙΑ & η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Πιστεύουμε ότι το ελληνικό κράτος και η κυβέρνηση έχουν τεράστια ευθύνη για τη δολοφονική δράση των φασιστών Μισθοφόρων που ομολογούν την συμμετοχή τους σε φρικαλέα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
Οι επίσημες ελληνικές αρχές πρέπει να πάρουν θέση και να απαντήσουν πως επέτρεψαν να φτάσουν στην Συρία οι επικίνδυνοι Ναζί του «μαύρου κρίνου», αν παρακολουθούν-καταγράφουν την εγκληματική δράση τους και τι μέτρα προτίθεται να λάβει η Δικαιοσύνη.
Και τα λέμε όλα αυτά γιατί πέρα από το ιδεολογικό παραλήρημα των Ναζί φονιάδων που έναντι πολλών χουφτών ευρώ σκορπούν το θάνατο και την καταστροφή στο πλευρό των παραστρατιωτικών και των πολιτοφυλακών του Άσαντ, στις οποίες πλούτος εκθέσεων τους καταλογίζει τεράστια εγκλήματα –αντίστοιχα των συναδέλφων τους μισθοφόρων μουσουλμάνων, οι ίδιοι ομολογούν, κοκορεύοντας, ότι μάχονται στο πλευρό τους.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η μαύρη κλωστή που συνδέει την σαμαρική ΝΔ με την ναζιστική ακροδεξιά, η σχέση του επίσημου κράτους με τις ναζιστικές δολοφονικές συμμορίες, που άλλοτε κάνει τα στραβά μάτια και άλλοτε τους συγκαλύπτει.
Τα ταπεινά ελατήρια των Ναζί Μισθοφόρων που δήθεν νοιάζονται για τον λαό της Συρίας, αποκαλύπτονται από τη φονική τους δράση κατά των Σύριων προσφύγων, είτε όταν φορώντας την στολή του Λιμενικού επιχειρούν να τους πνίξουν στο Αιγαίο, είτε κομματιάζοντας τους τα Ναζιστικά Τάγματα Εφόδου (εκθέσεις Διεθνούς Αμνηστίας).
Κανένα έλεος για τους Ναζί Μισθοφόρους.
Η ανατροπή του καταπιεστικού καθεστώτος Άσαντ είναι ανάγκη του λαού και πρέπει να είναι αποτέλεσμα της πάλης του.
Έξω όλοι οι ιμπεριαλιστές και οι Μισθοφόροι από την Συρία.
Πλέρια στήριξη των προσφύγων και σεβασμό των δικαιωμάτων του.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου