Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ : ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ; ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.



 Η σύγχρονη Ελλάδα της νεοφιλελεύθερης κραταιούσας λογικής και ακροδεξιάς πολιτικής, νεκρανέστησε τον μύθο του Καιάδα...
, θεωρώντας ότι κόκκινη γραμμή μπορεί να χαραχθεί στις οικονομικές διεκδικήσεις της όποιας συντεχνίας του σκληρού πυρήνα του κράτους όπως είναι οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί και εφοριακοί, αλλά είναι αδιανόητο να συζητηθεί καν, η όποια ανάγκη αποφυγής άλλων μειώσεων στα επιδόματα των ΑΜΕΑ, οργανώνει την συστηματική γενοκτονία του πλέον αδύναμου και επισφαλούς τμήματος της κοινωνίας μας.
 Η γονυκλισία του επικεφαλής της οικονομικής ολιγαρχίας στην Ελλάδα, Σαμαρά, στους ανάπηρους στην ΔΕΘ, θεατρινισμός φθηνός και χαμερπής, υποδηλώνει με σαφέστερο τρόπο την επιλογή της φυσικής εξόντωσης ενός τμήματος του Ελληνικού λαού, με τις ευλογίες και την κατανόηση των ξένων επικυρίαρχων.
 Το σχέδιο της σκλαβοποίησης του Ελληνικού λαού περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων και την εγκατάλειψη της όποιας κοινωνικής φροντίδας αλλά και την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, προκρίνοντας τον κοινωνικό κανιβαλισμό, που τώρα στρέφεται εναντίων των μεταναστών, αύριο θα προκρίνει την εξόντωση έμμεση και άμεση των αρρώστων.
  Ο ασθενής όμως πολλάκις δεν είναι ο φυσικός άρρωστος, αλλά τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας που έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας, κλίνοντας σ' έναν κοινωνικό φασισμό και φασιστικό συμπεριφορισμό, που στρέφεται σκληρά σε όποιον αδύναμο. ΜΜΕ καθεστωτικά και blog, που συνήθως είναι λαλίστατα, είτε για την μπάλα, είτε για την γκλαμουριά των celebrities, αγνόησαν ακόμα και τις επιτυχίες των παραολυμπιακών, που ως θεσμός πάσχει, αλλά είναι ενδεικτική η αποστροφή τους προς την αναπηρία.
  Τα συστημικά κόμματα του κοινοβουλευτισμού, που ανήκουν στην αντιπολίτευση, από την άκρα δεξιά έως την Αριστερά έδωσαν το δείγμα της υποταγής στο πελατειακό κράτος, συμπαραστεκόμενοι φλογερά στις διεκδικήσεις των στυλοβατών του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, σώματα ασφαλείας αλλά και στρατιωτικούς, αλλά αδιαφόρησαν παγερά απέναντι στους συνανθρώπους μας με αναπηρία ή ανίατη ασθένεια.
' Ηρθε η ώρα για την εξέγερση στον φασισμό των καιρών, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις αλληλεγύης και συνοργάνωσης κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς και μάλιστα Ελλήνων.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου