Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Οι υπηρέτες του συστήματος χρυσαυγίτες χλευάζουν όσους αντιστέκονται!



Το ναζιστικό μόρφωμα που ονομάζεται Χρυσή Αυγή δεν αφήνει πλέον καμία αμφιβολία ότι εξυπηρετεί πιστά το σύστημα...   Η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα το πιο δυνατό χαρτί της ολιγαρχίας. Χαρακτηριστική είναι η στάση των χρυσαυγιτών της Δυτικής Μακεδονίας που με ανακοίνωσή τους χλευάζουν και εγκαλούν το ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για τη συμμετοχή στη διαμαρτυρία των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις Σκουριές.

Με μια επιθεωρησιακού -καρατζαφέρειου- ύφους ανακοίνωση τα λένε όλα!!!

Πιστοί στο σύστημα και τα αφεντικά, αυτοί που τόσο κόπτονται για την Πατρίδα (!) αδιαφορούν για μια περιοχή από τις ομορφότερες της Ελλάδας. Και στη συνέχεια εγκαλούν και χλευάζουν κάποιον που, ενώ δεν είναι βουλευτής της περιοχής, πήγε να συμπαρασταθεί στον αγώνα των κατοίκων. Λες και η χώρα κόβεται σε κομμάτια, δεν είναι ένα αδιάσπαστο σύνολο με κοινή πορεία και κοινούς εκμεταλλευτές. Προφανώς γιατί για τους θαυμαστές του Χίτλερ η αλληλεγγύη είναι λέξη άγνωστη!

Οι ξένοι, με βάση τις αρχές της ναζιστικής συμμορίας, είναι το πρόβλημα, όταν αυτοί είναι φτωχοί και κατατρεγμένοι πρόσφυγες και μετανάστες. Όταν είναι η εύκολη λεία και το προπέτασμα καπνού της συστημικής δράσης των μπράβων της νύχτας που αποτελούν τα "τάγματα εφόδου".
Οι ξένοι, όμως, γίνονται σωτήρες και μπαίνουν στο απυρόβλητο όταν είναι οι Καναδοί επενδυτές των μεταλλείων. Το πρόβλημα του λαού είναι το παρεμπόριο και όχι ο κύριος Μπόμπολας!!!

Στην περίπτωση των χρυσαυγιτών της Δυτικής Μακεδονίας μάλιστα δεν μιλάμε για αντιποίηση αρχής... Πρόκειται για ουσιαστική υποκατάσταση αρχής. Σε ρόλο Αστυνομίας, ελέγχουν και κρίνουν πράξεις αντίστασης του λαού.

Και το πιο παράλογο...
Μιλούν για κουκούλες οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών! Ανατριχιαστικός ο συνειρμός...

Διαβάστε την ειρωνική ανακοίνωση που ανήρτησαν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής οι Χρυσαυγίτες Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία εγκαλούν τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για την παρουσία του και τον τραυματισμό του στις επιχειρήσεις της αστυνομίας στις Σκουριές Χαλκιδικής:

 "Πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο και τα ΜΜΕ ότι ο Βουλευτής του Συ.Ριζ.Α. Καστοριάς κος. Διαμαντόπουλος Ευάγγελος τραυματίστηκε σε επεισόδια που έγιναν στις Σκουρίες Χαλκιδικής κατόπιν συμπλοκής των ΜΑΤ με κατοίκους της περιοχής που διαμαρτυρόταν για τα μεταλλεία χρυσού.
 Καταρχάς να ευχηθούμε στον κο. Διαμαντόπουλο περαστικά και καλή ανάρρωση και να τον ενημερώσουμε ότι αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και χρειάζεται μονάδες αίματος μπορεί να απευθυνθεί στην τράπεζα αίματος «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής Δυτικής Μακεδονίας.

 Ο κός. Διαμαντόπουλος-κατά δήλωση του-βρέθηκε στις Σκουριές Χαλκιδικής για να συμπαρασταθεί μαζί με άλλους βουλευτές του Συ.Ριζ.Α., στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν θέλουν την εγκατάσταση ορυχείων χρυσού στην περιοχή τους. Υπήρξαν αναφορές και για παρουσία αναρχικών στα επεισόδια.
 Μήπως ο κος Διαμαντόπουλος θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής που είναι ακόμη ζεστή η θάλασσα; Μήπως στο 2ο που οι παραλίες είναι ακόμη καλύτερες; Άραγε ο κος Διαμαντόπουλος θα είναι τόσο δυναμικός και μάχιμος στον αγώνα του για την επίλυση προβλημάτων του Νομού Καστοριάς; διότι ακόμη δεν μας έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής. Ο έως τώρα αγώνας του για την Καστοριά είναι τόσο ζωηρός και σπινθηροβόλος όσο είναι να κοιτάς την μπογιά να στεγνώνει στον τοίχο...
 Οι τακτικές του θυμίζουν τις δεκαετίες του 70' και του 80' που «σύντροφοι διεθνιστές κομμουνιστές» του ΚΚΕ πήγαιναν στην Ονδούρα, την Κούβα και τη Γουατεμάλα να βοηθήσουν τους ντόπιους συντρόφους τους να μαζέψουν τον καφέ και τα ζαχαροκάλαμα... φοβερή αλληλεγγύη. Η Χαλκιδική κε. Διαμαντόπουλε είναι πολύ μακριά από την Καστοριά και τη Δυτική Μακεδονία σε τέτοιες εποχές κρίσης, εγκατάλειψης και ένδειας. Πρώτα ενεργήστε για το καλό του τόπου σας και μετά κάντε τα επικοινωνιακά ταξιδάκια σας... εκτός αν η θάλασσα ήταν όντως πολύ ζεστή και κάνατε και τα τελευταία μπάνια σας.
 Τέλος, έχουμε μερικές ερωτήσεις... οι φωτογραφίες του τραυματισμού σας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σας εμφανίζουν με τη γνωστή Παλαιστινιακή μαντήλα (απαραίτητο αξεσουάρ των συντρόφων σας στα Εξάρχεια) και σακίδιο στην πλάτη. Κουκούλα φοράγατε στα επεισόδια ή χρησιμοποιήσατε τη μαντήλα; Είχατε μαζί σας άλλους συντρόφους σας για «συμπαράσταση» εναντίον των ΜΑΤ ή πήγατε μόνος σας; Το γνωρίζετε ότι η κουκούλα στις πορείες και τα επεισόδια είναι ιδιώνυμο αδίκημα ή εξαντλείτε την αυστηρότητα σας στη δήθεν «αντιποίηση αρχής» και την «αυτοδικία» που κατηγορείτε τη Χρυσή Αυγή;


Με εκτίμηση και... περαστικά σας.


Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας."

πηγή : left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου