Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Κάλεσμα - Ενημέρωση πολιτών για Σκουριές Χαλκιδικής


Μέλη του Αντιφασιστικού Μετώπου Γερανείων, μοίρασαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια στην πόλη του Λουτρακίου το Σάβατο 13 του Απρίλη, για τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και την άγρια κρατική καταστολή των πραιτωριανών του Μπόμπολα και του καίσαρα Δ-'ενδοια,  που αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην πολιτική της "ανάπτυξης" της εκμετάλλευσης φύσης και ανθρώπων, από τους επικυρίαρχους στην χώρα μας.

 Το Α Μ Γ, πιστό στις αρχές της Αυτοδιάθεσης και της Αυτονομίας, στηρίζει τους αγώνες των κατοίκων της περιφέρειας, που αντιστέκονται στο κράτος της Αθήνας, αλλά και στα σχέδια για ειδικές οικονομικές ζώνες υποταγής και σκλαβοποίησης των ντόπιων πληθυσμών, από τους μεγαλοεργολάβους και οικονομικά λαμόγια Ελληνικά και ξένα.
                           ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 
                             ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

                             ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μήπως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε;


Εγχώριες και διεθνείς δυνάμεις εξουσίας έχουν βάλει στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής και του ξεπουλήματος της χώρας μας. Εάν δεν ξεσηκωθούμε σύσσωμοι να τους εμποδίσουμε ο κίνδυνος του αφανισμού μας είναι σίγουρος. Έχουμε μια μακρά παράδοση σε αγώνες για ελευθερία και είμαστε πεπεισμένοι ότι αγώνες χαμένοι είναι αυτοί που δεν έχουν δοθεί.
Στη Χαλκιδική, όπως γνωρίζετε, εδώ και καιρό γίνεται ένα πείραμα καταστολής του αυθόρμητου, γνήσιου λαϊκού κινήματος κατά της επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων το οποίο έχουν προσπαθήσει να φιμώσουν με την αλόγιστη αστυνομική βία , τις αθρόες και τυφλές προσαγωγές, την παράνομη λήψη DNA, την ρίψη δακρυγόνων μέσα σε χωριά και σε σχολεία , την στοχευόμενη παραπληροφόρηση από πολλά ΜΜΕ και ιδιαίτερα από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Είκοσι διωκόμενα αδέλφια μας, μας έχουν και σας έχουν ανάγκη. Σε ένδειξη συμπαράστασης αντιδρούμε στις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους συναγωνιστές μας που σκοπό έχουν τη χειραγώγησή μας για την αποδοχή του ξεπουλήματος και της καταστροφής της Χαλκιδικής και κατά επέκταση όλης της χώρας.

Η Χαλκιδική σας καλεί πέρα από πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις .
Σας καλεί να υψώσετε μαζί της και τη δική σας φωνή.
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 σας καλούμε σε μια ταυτόχρονη Πανελλαδική διαμαρτυρία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εκείνη τη μέρα είναι να βγούμε από το σπίτι μας, να ενωθούμε με τους γείτονές μας και να φωνάξουμε στις πλατείες μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ας είναι η πρώτη μέρα που το πρόβλημά μας θα είναι και δικό σας και το δικό σας πρόβλημα θα είναι δικό μας.
Για να συνεχίσουμε η μόνη λύση είναι να αντισταθούμε .
Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να δώσουμε μάχη για τη ζωή, για το μέλλον, για τον τόπο μας.

Σημ. Προωθούμε το κάλεσμα σε όσα περισσότερα άτομα, συλλόγους και λαϊκά κινήματα μπορούμε.


Επιτροπές αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου