Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Παύλος Φύσσας Ένας Αντιφασίστας που "έφυγε" μαχόμενος


  Ο Παύλος είναι πια μέσα στην ψυχή και την καρδιά κάθε Αντιφασίστα, που σ αυτή την χώρα και σ' αυτό τον χρόνο η μάχη είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ. Από την μια οι δυνάμεις του μαύρου και της καταχνιάς των ιδεών και από την άλλη οι δυνάμεις της ζωής και της Ελευθερίας. 

                Τα λόγια περισσεύουν, οι αναλύσεις και θεωρίες είναι περιττές. 
                 Ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε, ότι ήτανε να εξηγηθεί εξηγήθηκε. 
  Μετά τον Παύλο, ο Αντιφασισμός δεν έχει "ναι μεν και αλλά" και δεν μπορεί να κάνει "πολιτική".
  Οι λογικές των συμβιβαστικών συμμαχιών με τους "ψύχραιμους δημοκράτες", των σαλονιών και των πολιτικών ελίτ, που διαχειρίζονται την λαϊκή αντίδρασή και αντίσταση με επαγγελματισμό προς όφελός τους, έχουν τελειώσει. Οι έμφοβοι ας κλειστούν στα σπίτια τους κι ας κρυφτούν κάτω από τον καναπέ τους, οι υπόλοιποι ας κάνουν σπίτι τους, τους δρόμους.
  Ο Μαχητικός Αντιφασισμός, πρέπει να διαθέτει και την στρατηγική ανάλυση των δράσεων του και την προβλεψιμότητα των αντιδράσεων, ενός συστήματος που ψυχορραγεί και γι αυτό και γίνεται ολοένα και ποιο επικίνδυνο.  Ο Μαχητικός Αντιφασισμός, δεν μπορεί να προλογίζει τις δράσεις του, ούτε να εξαντλείται σε συνθήματα. Απλά δρα, σύμφωνα πάντα με την λογική ότι η αξία κάθε ύπαρξης είναι ανεκτίμητη, αλλά και το δικαίωμα,στην αυτοάμυνα είναι αναφαίρετο κι ο αγώνας για την Κοινωνική Απελευθέρωση αδιαπραγμάτευτος . 
                                         ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου