Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σκουριές: Τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις κατά τη μάχη του Χρυσού

 Με αφορμή τις συγκρούσεις στη Χαλκιδική...

Κυριακή στις 9 του Σεπτέμβρη, μία ακόμα μάχη κατοίκων στις Σκουριές Χαλκιδικής και Αλληλέγγυων, δόθηκε με τις δυνάμεις καταστολής και προστασίας των μεγάλων αφεντικών και εργολάβων, που σχεδιάζουν την κατασκευή των μεταλλείων χρυσού. Αυτών που οργανώνουν την αποικιοποίηση μιας ακόμα παρθένας γης της πατρίδας μας, με στόχο μόνον τα κέρδη και μοναδικό αποτέλεσμα την οικολογική καταστροφή της υπαίθρου και την περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.


 

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει ότι η ολομέτωπη επίθεση της πολιτικής και οικονομικής ελίτ ενάντια στα συμφέροντα και στο μέλλον του λαού μας, θα περιλαμβάνει πρωτίστως την συστηματική αρπαγή των φυσικών πόρων και αγαθών, όπως το νερό, την ενέργεια, τα βουνά, τα δάση και τις παραλίες της χώρας μας, οδηγώντας στην δικτατορία του κεφαλαίου, μέρους της παγκόσμιας κυριαρχίας. Καθήκον μας είναι η Αντίσταση στα σχέδια της Ιδιωτικοποίησης και της εμπορευματοποίησης των φυσικών πόρων και ειδικά των βουνών και του νερού. Όσο τα δεκανίκια της εξουσίας, ο πολιτικός νεοφασισμός, στρέφει την κοινή γνώμη στο κυνήγι των απόκληρων, αφήνοντας τα Ελληνικά και ξένα Αφεντικά να καταληστεύουν και ν' αλωνίζουν την χώρα μας, τόσο η οργανωτική μας και κοινωνική μας δράση πρέπει ν' αναβαθμίζεται ενάντια στους εθελόδουλους και προσκυνημένους ακροδεξιούς, δεξιούς και αριστερούς διαχειριστές και εργολάβους του συστήματος.
Ούτε στους Ιδιώτες, ούτε στο Κράτος, τα Δημόσια αγαθά, οι Συγκοινωνίες, τα Ταχυδρομεία , οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και οι Φυσικοί πόροι.
Κοινωνικοποίηση, της Ενέργειας, του νερού, της Δημόσιας Γης και του φυσικού πλούτου, μέσα από απελεύθερες περιφέρειες, Αυτάρκεις, Αυτόνομες και Ομόσπονδα οργανωμένες.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου