Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΩΝ


                                    ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                        

Στις 11/6/2013,η συμμορία που κυβερνάει αυτό τον τόπο με τις ευλογίες των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους και επικυρίαρχων, αποφάσισε να βάλει την Ελλάδα σε γύψο και τους Έλληνες σε καθεστώς ανελευθερίας, προετοιμάζοντας την τελική επίθεση στον λαό αυτής της χώρας, με στόχο την απόλυτη σκλαβοποίηση του.
Καμία αμφιβολία δεν χωράει ότι εμπρός στο ενδεχόμενο την σκυτάλη της εξέγερσης μετά την Τουρκία, να την λάβει ο Ελληνικός λαός, η κυβερνώσα χούντα του δικτύου 21,του ακροδεξιού γκρουπούσκουλου των Α.Σαμαρά, Φαήλου Κρανιδιώτη και Χρύσανθου Λαζαρίδη, πετά τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης και των παρατρεχάμενων της εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, και συντάσσεται στον εθνικιστικό πόλο, με την νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, εφαρμόζοντας το δόγμα <<Νόμος και Τάξη>> και προετοιμάζοντας την σύσταση του πρώτου Ευρωπα’ι’κού, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ολοκληρωτικού καθεστώτος, με δημοκρατικό , προς το παρόν, μανδύα.

Η διακυβέρνηση της χώρας με νομοθετικά διατάγματα (Δημοκρατία Εκτάκτου Ανάγκης), που υπογράφονται από έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας – μαριονέτα και επικυρώνονται από μια <<αχαμνή>> Βουλή, αποτελεί την απόδειξη ότι η Κοινοβουλευτική Δικτατορία δεν μετασχηματίζεται, ούτε φτιασιδώνεται στο δημοκρατικότερο, αλλά αποτελεί το ισχυρότερο εργαλείο καθυποταγής των λαών, στην γαλέρα του άγριου παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού.

Η εκμετάλλευση ανθρώπων και φύσης ,το ξεπούλημα κάθε σπιθαμής ελεύθερης γης στ’ αρπακτικά μεγαλοεργολάβους, ντόπιους και ξένους , που ονειρεύονται <<ανάπτυξη>> των κερδών τους σε καθημαγμένες κοινωνίες και κρανίου τόπους, προ’υ’ποθέτει την φίμωση και τον απόλυτο έλεγχο κάθε πηγής ενημέρωσης.

Διόλου τυχαία η απέλπιδα προσπάθεια της χούντας να κλείσει το Indymedia αλλά και οι απολύσεις <<μη αρεστών>> δημοσιογράφων από τα κρατικά,όπως και το κόψιμο εκπομπών και εν τέλει το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ., ενώ στο κανάλι του ανύπαρκτου ΛΑ.Ο.Σ. χαρίζεται συχνότητα με πανελλαδική εμβέλεια, στα δε ιδιωτικά φερέφωνα – εργολαβικά Μ.Μ.Ε. , οι δωρεάν συχνότητες και η οικονομική απαλλαγή τους προς το Δημόσιο, με τους κατά καιρούς μποναμάδες της κυβέρνησης, κατασκευάζουν την μπούρκα που θα φορεθεί στον Ελληνικό λαό.

Αν σήμερα,με το βάρος της Ιστορικής μνήμης που κουβαλάει ο ελληνικός λαός,αλλά και την βαθιά γνώση των εμπειριών από τους απελευθερωτικούς αγώνες των λαών, όπου γης, η συνείδηση δεν ξεχυθεί στους δρόμους για να στήσει οδοφράγματα αντίστασης στην επερχόμενη δουλοκτησία, τότε δικαίως θα είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τον όρο νεοραγιάς , για τον καθένα μας.

Ούτε οι κοινωνικές συνθήκες, ούτε η οικονομική ανέχεια, ούτε οι πολιτικές εξελίξεις μπορούν να υπαγορεύσουν την ανάφλεξη ενός λαού.

Το σίγουρο είναι ότι χωρίς ψωμί, ένας λαός επιβιώνει.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΔΕΝ ΖΕΙ.

Η Ε.Ρ.Τ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ

Η Ε.Ρ.Τ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Τα δημόσια αγαθά, Νερό ,Ενέργεια ,Τηλεπικοινωνίες ,Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

στον έλεγχο μιας Ακρατικής Κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου