Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Στουρνάρας έστειλε ΜΑΤ στον πομπό της ΕΡΤ στα Γεράνεια!


Στα Γεράνεια όρη τα ΜΑΤ με ιδιώτες τεχνικούς ρίχνουν κι άλλο ‘μαύρο’ στην ΕΡΤ – Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας σ’ αυτή τη χώρα;

Πριν μια ώρα με εντολή του ...

υπουργείου Οικονομικών (του Στουρνάρα) τα ΜΑΤ με 2 μισθωμένους ιδιώτες τεχνικούς έσπασαν τις κλειδαριές του πομπού αναμετάδοσης της ΕΡΤ στην κορυφή των Γερανειών, κατέστρεψαν τις εγκαταστάσει κι ‘έριξαν’ το σήμα. (Ο πομπός έδινε σήμα στον Κορινθιακό κόλπο, Βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη νοτιοανατολική Αττική και τον Σαρωνικό).

Κι όλα αυτά όταν για 17η μέρα η κυβέρνηση παρανομεί και δεν εφαρμόζει  τη ρητή διάταξη -προσωρινή διαταγή- του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι πρέπει αμέσως να επανέλθει το σήμα και η λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε.

Κάτω το πραξικόπημα Σαμαρά, Στουρνάρα, Κεδίκογλου, Καψή, Μάναλη

Η Δημοκρατία θα νικήσει – οι πραξικοπηματίες θα κάτσουν στο σκαμνί

Η ΕΣΗΕΑ, όλα τα σωματεία του Τύπου και ΜΜΕ, οι ομοσπονδίες, όλα τα συνδικάτα, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πρέπει να κηρύξουν γενική πολτική απεργία και να καλέσουν τον δημοκρατικό λαό σε μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα. Οσο κρύβονται το πραξικόπημα επιβάλλεται.

Δημήτρης Τρίμης

απερχόμενος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ


Η κυβερνοχούντα, των Σαμαροκασισδιάρηδων, του δικτύου 21 και των παραρατρεχάμενων πασόκων, εφαρμόζει την πολιτική του Ερντογάν, μπούρκα στην ενημέρωση και φερεντζέ στην κοινωνία. Το μαύρο στην ενημέρωση, πρέπει να γίνει μαύρο στην πολιτική ύπαρξη του φασιστοκράτους, με τον λαό στους δρόμους της εξέγερσης.

Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια και τις υποδομές της Δημόσιας Ελεύθερης Ενημέρωσης

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου