Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση - Συγκέντρωση Αντιφασιστικού Μετώπου Γερανείων Κορινθίας






Κατά την Γενική Απεργία της 18-10-2012,το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων Κορινθίας έκανε παρέμβαση - συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου,με αίτημα την Γενική Απεργία Διαρκείας,ως μέσο τελικής αντίστασης απέναντι σε ένα καθεστώς που φασίζει συνεχώς.Οργάνωση και Αγώνας ενάντια στη Χούντα της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας.
Ο Αντιφασιμός,μέσα από τους Κοινωνικούς Αγώνες,θα πρέπει να διαθέτει Αντικαθεστωτικά χαρακτηριστικά και μάχιμο πρόσημο.
 Για την Αυτοδιάθεση,την Αυτοοργάνωση και την Αυτοκυβέρνηση.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ







Οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες σήμερα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, χαράσσουν τον ορίζοντα της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαού. Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει ότι η παγκόσμια Κυριαρχία, πειραματίζεται στην χώρα μας αλλά και στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου, για την εφαρμογή του πλέον γενικευμένου σχεδίου σκλαβοποίησης και την πλήρη εφαρμογή των κανόνων της δικτατορίας των αγορών. 
Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της πιο ακραίας εκδοχής της Ακροδεξιάς, του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, αποτελεί μία μόνον παράμετρο της προώθησης της πολιτικής έκφρασης του νεοφασισμού στην Ελλάδα. Ο διαφαινόμενος εξτρεμισμός του συντηρητικού χώρου και η μεταπολιτευτική εκτροπή του πολιτικού κέντρου, δεξιότερα, είναι προϊόν της νεκρανάστασης του εμφυλιοπολεμικού και μετεμφυλιακού κράτους που με την εποχή της χούντας συνέθεσαν την ζοφερότερη πολιτική και κοινωνική ιστορία της χώρας μας, οδηγώντας στην εμπέδωση της καθολικής υποταγής και της άκριτης υπακοής.
Από την εμφάνιση της πατριωτικής ακροδεξιάς του ΛΑΟΣ, που έστρωσε το έδαφος για την επέλαση των ταγμάτων εφόδου του νεοφασισμού, έως την πολιτική εκπροσώπηση των χουντικών σταγονιδίων στην σημερινή κυβέρνηση αλλά και την υιοθέτηση της ακροδεξιάς ρητορικής σχεδόν απ΄όλο το φάσμα της συστημικής πολιτικής, οργανώνεται ο σκληρός βραχίονας του σταδιακού εκφασισμού και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, οδηγώντας συστηματικά στην εξαφάνιση κάθε μορφής αντίστασης στα σχέδια της διεθνούς εκμετάλλευσης.
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο στην Κορινθία, είναι η συλλογική έκφραση της εξεγερτικής διάθεσης του Ελληνικού λαού, που από τις 12 του Φλεβάρη, απέδειξε την δυναμική του ανυπόταχτου κόσμου της ανεργίας και της επισφαλούς εργασίας, χαρίζοντας μια νύχτα φωτισμένη από τα οδοφράγματα και την επιθυμία τις διαδρομές ελευθερίας του μέλλοντος.
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο είναι η συμμαχία των κοινωνικών εκείνων δυνάμεων που έχουν αποφασίσει να αντιταχθούν σε κάθε μορφή πολιτικού, κοινωνικού και συμπεριφορικού φασισμού, αλλά και του υφέρποντος κοινωνικού ρατσισμού. Προκρίνοντας τον μάχιμο σκοπό, την οριζόντια μορφή οργάνωσης, αντιτάσσουμε την λαϊκή και κοινωνικά νομιμοποιημένη αυτοάμυνα απέναντι στην αντικοινωνική εγκληματικότητα Ελλήνων και ξένων, που συμβάλλουν στην εξάρθρωση και του ελάχιστου κοινωνικού ιστού που διατηρείται.
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο, συμβάλλει στον αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, συμμετέχοντας, στην μεγάλη κοινωνική μεταβολή του χώρου της πολιτικής και ατομικής αυτονομίας , αλλά και της κοινωνικής χειραφέτησης, μέσα από τα Αυτοοργανωτικά εγχειρήματα , που οδηγούν στην Αυτοκυβέρνηση και την Αυτοθέσμιση του Ελληνικού λαού.
                               ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 
                                         ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου