Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η Μάχη στις Σκουριές Χαλκιδικής



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXOIE-_jl76iXvGIHmpDyRTpIO1XZsnL5swCAucG__040KO3TNqQH0-mc_SeuzmEnpO1ZALArQoKeq24E-Qfb0Z9XubL_NSq0FPE_N-kv3nMriZgmvQb0NRhkXhThD2oncuzJjvk-46mKP/s1600/%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3.jpg

 Η μάχη στις Σκουριές Χαλκιδικής συνεχίζεται...

  Οι σύγχρονοι χρυσοθήρες μεγαλοεργολάβοι,Έλληνες και ξένοι,διαθέτοντας την υψηλή προστασία του ελληνικού κράτους,είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τα καταστροφικά τους σχέδια,με όποιο κόστος για τον Χαλκιδιώτικο λαό,την ιστορία του τόπου και την φύση. 
   Οι δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες  κάτοικοι και  αλληλέγγυοι αντιστεκόμενοι στα ληστρικά σχέδια της "Αποικιοκρατίας του Χρυσού",η πρωτοφανής και άγρια καταστολή των μηχανισμών επιβολής,που αποδεδειγμένα μετατρέπουν τις Σκουριές σε πεδίο εφαρμογής των νέων κατασταλτικών μεθόδων,αποδεικνύουν την εμμονή των επικυρίαρχων στην "Ανάπτυξη άνευ όρων".
   Η οικονομική κρίση,σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο,δεν είναι ,ούτε δομική κρίση του συστήματος,ούτε "λάθος πολιτική συνταγή".
   Είναι η συστηματική και οργανωμένη αναδιανομή του πλούτου στα χέρια των οικονομικών ελίτ και σε βάρος των λαών,που προ'υ'ποθέτει την σκλαβοποίηση των λαών της νοτιοανατολικής Ευρώπης και την καταλήστευση του φυσικού τους πλούτου. 
   Πολιτικό εργαλείο αυτού του σχεδίου,που αποτελεί "τελική λύση",είναι η "Ανάπτυξη".
   Η οικονομική εκείνη παράμετρος,που είναι υπεύθυνη για την λεηλασία της Φύσης,την Αστικοποίηση της υπαίθρου,την βιομηχανοποίηση της Γεωργικής Παραγωγής,με αποτέλεσμα την αποσάρθρωση των τοπικών κοινωνιών και την επιβολή "νέων" μοντέλων,με άξονα την γενετική και χημική βιομηχανία,επιτυγχάνοντας,έτσι,και την συστηματική,αλλά αθέατη,"γενοκτονία" των λαών,ή την επιβολή ενός "μαζικού" χαζοτουρισμού κοπαδιών,που η αστικοποιημένη και καθυμαγμένη φύση,αποτελεί ιδανικό περιβάλλον.
    Η σύγχρονη αντίσταση στο καθεστώς κυριαρχίας,επιβάλλει κίνηση σε δύο κυρίως άξονες.
   Αφ'ενός,οργάνωση των "νησίδων ελευθερίας της ανάπτυξης",με την συστηματική εξάπλωση των Αντιδομών οριζόντιας και Αμεσοδημοκρατικής Αυτοθέσμισης,στην βάση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της ριζοσπαστικής μαχητικής οικολογίας.
   Αφ'ετέρου,την Συνοργάνωση και τον συντονισμό των Αντιστάσεων απέναντι στον καθεστωτικό εσμό,των πολιτικών και οικονομικών ελίτ,των κατασταλτικών μηχανισμών και του φασιστικού ακροδεξιού παρακράτους.
   Αδιαμεσολάβητοι κοινωνικοί αγώνες για την Αυτονομία και την Αυτοκυβέρνηση,ενάντια στην λεηλασία της Φύσης.
   Αγώνας για την Γη και την Ελευθερία.
               ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου