Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Να συντρίψουμε το ναζιστικό κτήνος - ΠΟΡΕΙΑ στη Πλ. Βικτωρίας, 26/10 από Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας


ΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ;
 Τώρα έρχεται το κράτος να μας σώσει από τους νεοναζί, ενώ στην ουσία έρχεται να νομιμοποιήσει την κρατική βία και να επιτεθεί εκεί που πραγματικά στοχεύει: στο άλλο άκρο. Και το άλλο άκρο είναι η ελευθερία, η ισότητα, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια.
Το να αναθέτουμε σε κάποιον να μας σώσει είναι το ίδιο με το να αναθέτουμε σε κάποιον να μας καταστρέψει. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και όμως ένα κομμάτι της κοινωνίας ανέθεσε στη Χρυσή Αυγή τη σωτηρία του, ενώ ένα άλλο παρατηρούσε με απάθεια το ναζιστικό παραλήρημα.

Οι φασίστες χωρίς το κράτος και χωρίς τους μπάτσους δεν είναι τίποτα ή μάλλον είναι ένα τίποτα. Όπως τότε. Με την κάλυψη του γερμανικού στρατού σκότωναν γυναικόπαιδα, έκαιγαν χωριά, λεηλατούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. «Παλικάρια» με κουκούλες. Ποιος όμως τους ξανάβαλε στο παιχνίδι; Πράγματι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας νομιμοποίησε τη στρατηγική του ναζιστικού εγκλήματος, όχι επειδή αφομοίωσε το ναζισμό, αλλά επειδή υιοθέτησε χρόνια τώρα κάτι χειρότερο: την ΑΝΑΘΕΣΗ σε σχέση με κάθε νόημα, με κάθε θεσμό παραδοσιακό ή όχι, με κάθε πολιτική. Το σπάσιμο των κοινωνικών δεσμών από τη χρόνια εξατομίκευση του ακόρεστου καταναλωτισμού οδήγησε στη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ατόμου και στην επιβολή ενός γενικευμένου φόβου. Η κρίση ενσωμάτωσης και εκπροσώπησης, αποτέλεσμα και της απαξίωσης των κομμάτων, δυστυχώς δεν οδήγησε στο να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Αντίθετα κι αυτό στην ανάθεση οδήγησε, η οποία οδηγεί φυσικά σε μια διαρκή διάψευση. Πολλοί ανήμποροι κι απλοϊκοί άνθρωποι σε δύσκολες στιγμές και με πληγωμένο εγωισμό από την υποταγή και τα παρακάλια οδηγούνται στον εθνικοσοσιαλισμό είτε από τη μανία να εκδικηθούν τους πάνω τους είτε από το φόβο τους να πατήσουν τους από κάτω τους. Αλλά για να φτάσουν εκεί, έχουν αρνηθεί να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Η Χρυσή Αυγή πιστή στις ναζιστικές μεθόδους και σε πλήρη ασυλία από το κράτος μαχαίρωνε, εκβίαζε, ξυλοκοπούσε και στο τέλος σκότωνε.

Μαζί με τους μπάτσους και έχοντας την απόλυτη κάλυψη που τους παρείχε μέχρι τώρα το σύνολο του κρατικού μηχανισμού, όπως θα έκανε για κάθε συνεργάτη του, έφτασε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Με παρόντες τους ΔΕΛΤΑΔΕΣ, που παρακολουθούσαν το φόνο, όπως το έχουν κάνει σε όλα τα μαχαιρώματα και σε όλες τις επιθέσεις των προστατευόμενών τους νεοναζί.

Τώρα έρχεται το κράτος να μας σώσει από τους νεοναζί, ενώ στην ουσία έρχεται να νομιμοποιήσει την κρατική βία και να επιτεθεί εκεί που πραγματικά στοχεύει: στο άλλο άκρο. Και το άλλο άκρο είναι η ελευθερία, η ισότητα, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια.

Μπάτσοι - νεοναζί κοινός προσανατολισμός: Ενάντια στο ανθρώπινο γένος.

Η Μόνη λύση:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ
ΠΟΡΕΙΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 12:00, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου