Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Φασιστικές πολιτοφυλακές εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


    Για μια ακόμη φορά το μιλιταριστικό  defencenet.gr, που μεταξύ άλλων δίνει την αίσθηση Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής της οποίας με συστηματικό τρόπο προβάλλει τις φασιστικές, εγκληματικές αντιλήψεις και πράξεις, επιτίθεται στο αντιμιλιταριστικό κίνημα...
και πιο συγκεκριμένα στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, λειτουργώντας ως «προστάτης» της επικίνδυνης και φασίζουσας σύμφωνα με πολλούς, «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», η παρουσία και η δράση της οποίας συστηματικά καταγγέλλεται, ακόμη και μέσα στη Βουλή.

Ξεκαθαρίζουμε ότι θεωρούμε εύσημα την επίθεση λάσπης που μας γίνεται από το μαύρο μέτωπο μιλιταριστών-εθνικιστών και φασιστών, των οποίων οι βρισιές  και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί τους οποίους ανθολογούμε-  "Είναι κοινοί συκοφάντες με ύποπτα κίνητρα", “ταλέντο στην δημιουργία σεναρίων επιστημονικής φαντασίας” κλπ, αποκαλύπτουν την αμηχανία τους και την αδυναμία τους να συγκαλύψουν την επικίνδυνη δράση τους.


Αλήθεια, γιατί δεν απαντούν στα βασικά ερωτήματα που έχουν τεθεί:

       1. Γιατί παραβιάζοντας τους νόμους και το Σύνταγμα, γυμνάζονται παράνομα και μυστικά σε ερημικές τοποθεσίες, χωρίς καμιά εποπτεύουσα αρχή να έχει εγκρίνει το περιεχόμενο, τον σκοπό, το είδος και τα μέσα  της πολεμικής-κατασταλτικής τους εκπαίδευσης;

      2. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να αντικαταστήσουν και συμπληρώσουν την ΕΛ.ΑΣ. και τον Στρατό, αναλαμβάνοντας κατασταλτικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του «ΧΑΟΥΣ»; Πως το ορίζουν αυτό;

     3. Ποιος ανέχεται την ανάληψη επιχειρήσεων επιθετικού κατασταλτικού χαρακτήρα από φασιστικές πολιτοφυλακές;

    4. Γιατί επιχειρούν να αποκρύψουν τη φασιστική τους ιδεολογία και τους δεσμούς τους με Νεοναζιστικές Οργανώσεις, προβάλλοντας τον Λαϊκισμό και τον Εθνικισμό τους;

    5. Τι έχει τέλος να κερδίσει η νεολαία και οι εργαζόμενοι από το μιλιταρισμό, το ρατσιστικό μίσος και την πολεμοκαπηλεία; Μήπως αντίθετα, πίσω από αυτά κρύβονται ύποπτες φασιστικές γκρούπες που συνεργάζονται με τους κρατικούς μηχανισμούς (ΜΑΤ-Ασφάλεια-ΕΥΠ) στην καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων έναντι των Μνημονίων και της κανιβαλικής ταξικής αστικής πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ε.Ε.; Μήπως ελλοχεύει διαπλοκή με τα μιλιταριστικά έντυπα, δημοσιογράφους-εμπόρους της εθνικιστικής καφρίλας, συγκοινωνούντα δοχεία με εμπόρους όπλων και πολεμικές βιομηχανίες;

   Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η εφεδρεία, οι πολιτοφυλακές και ο μιλιταρισμός δε θα σου δώσει να φας, δε θα σου βρει δουλεία, δε θα σου εξασφαλίσει δωρεάν-δημόσια υγεία, παιδεία, πολιτισμό, δε θα σταθεί απέναντι στα αφεντικά, αντίθετα θα σε βάλει να καταστέλλεις εργαζόμενους που αγωνίζονται και να τραμπουκίζεις-δολοφονείς μετανάστες, παραμυθιάζοντας, ότι αυτοί φταίνε και όχι οι τραπεζίτες-εφοπλιστές-βιομήχανοι, για αυτά που ζούμε.  
 
  ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
 
   Το ξαναλέμε: οι Ασφαλίτες και Ματατζήδες θα βρεθούν απέναντι στο λαό που δυστυχεί, Πραιτοριανοί του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Θα επιτελέσουν το τρομοκρατικό και τραμπούκικο έργο τους αποτελώντας αυτοί τη βασική δύναμη καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Δίπλα τους, η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που φυλλοροεί και απολαμβάνει μόνο την στήριξη των δημοσιοκάφρων του συστήματος, των πλουσίων και της Ε.Ε., σχεδιάζει να παρατάξει, αν χρειαστεί, τον Στρατό ως Δύναμη Καταστολής του εσωτερικού εχθρού, εργαζόμενου λαού που αντιστέκεται στα μέτρα της αιώνιας δουλείας του. Σε συνεννόηση όμως με τις επίσημες αρχές, ανοικτό κατασταλτικό ρόλο σχεδιάζουν να αναλάβουν και οι Ακροδεξιές Πολιτοφυλακές, πρωταγωνιστές μέχρι τώρα σε ρατσιστικά πογκρόμ. Μάλιστα, η κοροιδία των φασιστών, που αυτοπροβάλλονται ως αντιμνημονιακή δύναμη, πλέον είναι δύσκολο να συνεχιστεί. Σε συνέντευξη στο newsbeast.gr ο διοικητής της, Βασίλης Ζαφειρίου, περιγράφει ότι Ομάδες πολιτών-οπλιτών αναλαμβάνουν να διαφυλάξουν τους Έλληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου: «Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος -όντας ένα νόμιμο κίνημα- προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους Έλληνες στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής».

   Δεν αποτελούν απλώς μια δύναμη καταστολής του κινήματος. Η δράση τους σε γειτονιές όπως στον Άγιο Παντελεήμονα με τα γνωστά ακραία ρατσιστικά και δολοφονικά γεγονότα με πρωταγωνιστές φασίστες της Χρυσής Αυγής και μελών Λεσχών Εφέδρων, μπορεί να αποτελέσει την απαραίτητη προβοκάτσια που θα δώσει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να κάνει χρήση του Στρατού για την αντιμετώπιση «της επικίνδυνης και ανεξέλεγκτης κατάστασης, του χάους δηλαδή που προπαγανδίζουν»! Χαρακτηριστική η απάντηση τους στο ερώτημα «Ποιος θα ορίσει τι σημαίνει χάος και τον χρόνο και το είδος της παρέμβασης; Ουσιαστικά δεν υπάρχει ορισμός του χάους. Εμείς εκπαιδευόμαστε για τις πολύ δύσκολες στιγμές. Τις στιγμές εκείνες που θα έχουν φέρει γενικευμένη κρίση στις γειτονιές της χώρας μας και που θα απειλούνται ελληνικές οικογένειες. Δεν είμαστε ένα κίνημα που θα αντικαταστήσει ούτε την Αστυνομία ούτε τον Στρατό. Είναι αυτονόητο αυτό».

   Απλώς, θα συμπληρώσει, θα λέγαμε εμείς. Ποιος ξεχνά ότι οι Λέσχες Εφέδρων, δίδυμο αδελφάκι των Φασιστικών Πολιτοφυλακών, έχουν ανάλογο πολιτικό περιεχόμενο, ρόλο, δράση και ελέγχονται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ είναι υπόλογες στον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο; Το ρατσιστικό, μιλιταριστικό και φασιστικό τους περιεχόμενο δε μπορεί να καμουφλαριστεί από το λαϊκισμό τους, ενώ δύσκολα αποκρύπτεται η ιδεολογική συνάφεια με τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή. Εκπαιδεύονται τακτικά, κάθε Κυριακή, σε ορεινά μέρη που μόνο η διοίκηση γνωρίζει. Τα μέλη της ενημερώνονται την ίδια ημέρα. Η εκπαίδευσή τους διαρκεί περίπου έξι ώρες και περιλαμβάνει ασκήσεις σε κτίρια, πρώτες βοήθειες, αυτοάμυνα και θεωρητικό μάθημα ιστορίας.

   Εντύπωση προκαλεί η μυστικότητα της δράσης μιας «νόμιμης ομάδας» και οι συνωμοτικοί κανόνες που διέπουν την ύπαρξη τους. Τα ερωτήματα προκύπτουν εύλογα: σε ποιο Σύνταγμα και σε ποια Νομοθεσία προβλέπεται η σύσταση Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών; Αφού δεν κάνουν κάτι παράνομο, γιατί κρύβονται; Αν συμβαίνουν όλα αυτά που εξιστορεί ο Αρχηγός τους γιατί ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας δε πράττει ότι προβλέπει ο νόμος; Ή μήπως έχουν βάση οι εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για συγκοινωνούντα δοχεία ΕΛ.ΑΣ.-ΕΥΠ-Ειδικές Δυνάμεις-Φασιστικές Πολιτοφυλακές; Οι οποίες εξάλλου, με διαφορετικό προσωπείο, αφού παίζουν τον ίδιο ρόλο -Σωματεία Καταδρομών και Λέσχες Εφέδρων- συμμετέχουν στις Στρατιωτικές Παρελάσεις, που οι δυνάμεις καταστολής απαγορεύουν την πρόσβαση στο λαό. Φωνάζοντας μάλιστα εθνικιστικά συνθήματα, παρόμοια με τη βασική συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

   Επίσης, προσπαθώντας να πιάσουν το μαύρο νήμα με τους πρωτεργάτες του ελληνικού φασιστικού ρεύματος, αναφέρονται στον Περικλή Γιαννόπουλο. Ας δούμε μερικές από τις απαντήσεις του Αρχηγού τους:
«Ότι περισσεύει από τα έσοδα του κινήματός μας διατίθενται σε τρόφιμα που τα στέλνουμε σε ελληνικές οικογένειες». «Ζητούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών καθώς κανείς από αυτούς δεν ήρθε εδώ με πρόσκληση του ελληνικού κράτους. Άμεση καταγγελία της συνθήκης "Δουβλίνο 2" και κλείσιμο των συνόρων προς ανατολάς εδαφικά και θαλάσσια». «Η κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα όπως σε πολλές πλέον γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ δύσκολη. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Στατιστικά τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα η εγκληματικότητα σε αυτές τις γειτονιές, το λένε και το φωνάζουν συνεχώς και οι ίδιοι οι κάτοικοι. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό κίνημα. Δεν υπάρχει κάποια συνεργασία ανάμεσα μας. Τη στάση του κάθε κόμματος την κρίνει ο ίδιος ο ελληνικός λαός». Εμείς μόνο ένα μήνυμα θέλουμε να στείλουμε σε όλους, μήνυμα επίκαιρο παρότι είναι γραμμένο το 1907... Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες -αναφοράτζηδες- να εξευτελίζετε τη φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή - η φύσις το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι. Λόγια του γίγαντα Περικλή Γιαννόπουλου που είναι οδηγός μας».

   Εμείς απαιτούμε να διαλυθούν τώρα όλες οι φασιστικές δολοφονικές συμμορίες. Να διαλυθούν οι Φασιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές, οι Λέσχες Εφέδρων και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής, που εντάσσονται οργανικά στο ευρύ πλέγμα των αστυνομικών-στρατιωτικών δομών καταστολής των κοινωνικών αγώνων. Η πολιτική τους καταγγελία πρέπει να συνδυαστεί με την οργανωμένη Αυτοάμυνα του κινήματος. Είναι πτυχή της αναγκαιότητας ανατροπής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της ταξικής αστικής πολιτικής και της κυβέρνηση, συνολικά τα εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος εξουσίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου