Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι οι φίλοι μου κι εγώ είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά



Άνετος παρουσιάστηκε ο υπουργός Βασανιστηρίων Νίκος Δένδιας μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων στην Κοζάνη, που κακοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς. Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε πως έγινε επεξεργασία στις φωτογραφίες, ώστε να μην τρομάξουν πολύ οι γονείς των νεαρών όταν θα τους έβλεπαν στην τηλεόραση και να πέσουν ξεροί μόλις τους δουν από κοντά.

Ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε πως ήταν ναζιστής από μικρός αλλά δεν περίμενε πως θα ερχόταν μια μέρα που θα γινόταν υπουργός μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης και θα είχε την ευτυχία να κάνει σε ανθρώπους αυτά που έκανε στις κατσίκες και στα βατράχια στο κωλοχώρι του στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια, οι αστυνομικοί έκαναν photoshop στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για να μπορέσουν οι ρουφιάνοι να τους αναγνωρίσουν.







«Είχαν φάει τόσο ξύλο που ήταν αγνώριστοι και δεν μπορούσαν ούτε οι γονείς τους να τους αναγνωρίσουν» δήλωσε χαρούμενος ο Νίκος Δένδιας και τόνισε πως για μια στιγμή σκέφτηκε να δώσει εντολή στους αστυνομικούς να τους τεμαχίσουν και να τους πετάξουν στα σκυλιά –για να μην υπάρχουν αντιδράσεις- αλλά υπάρχει αυτή η ευαίσθητη Λουλού της ΔΗΜΑΡ που είναι πολύ υστερικιά σε θέματα δημοκρατίας και θα ζητούσε να γίνει σταδιακή απαγκίστρωση της κυβέρνησης από τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες.
Ο Νίκος Δένδιας αρνήθηκε την κατηγορία πως ακολουθεί τις πρακτικές της χούντας, αφού η χούντα φρόντιζε να μην υπάρχουν σημάδια από βασανιστήρια όταν εμφανίζονταν οι αντιστασιακοί στα δικαστήρια, ενώ η ναζιστική κυβέρνηση Σαμαρά δείχνει την αλήθεια στο λαό, έστω και με photoshop.

Επίσης, ο Δένδιας τόνισε πως η ναζιστική κυβέρνηση Σαμαρά είναι εκλεγμένη και αυτό δείχνει πως οι πολίτες επικροτούν τα βασανιστήρια σε άλλους και χαίρονται που αυτοί δεν έχουν βασανιστεί ακόμα, αν και το περιμένουν με αγωνία επειδή είναι μαζοχιστές.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια –που μάλλον έχει ξεχάσει πως στη ζωή υπάρχει και παρακάτω ή σκοπεύει να διαφύγει στο εξωτερικό- τα βασανιστήρια των αστυνομικών στους τέσσερις αναρχικούς που λήστεψαν την τράπεζα θα παραδειγματίσουν και θα αποτρέψουν τους πολίτες, όταν θα αποφασίσουν να κάνουν ντου από παντού στις τράπεζες.

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ακόμα πως το αγαπημένο του τραγούδι είναι εκείνο που λέει «χτυπάνε βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα» και πως πάντα γούσταρε που χτυπούσαν τον Ανδρέα και ζήλευε που δεν μπορούσε να πάει κι αυτός να του χώσει μια κλωτσιά στο κεφάλι με τη γερμανική του μπότα. (Οι γονείς των τεσσάρων αναρχικών που βασανίστηκαν από τους αστυνομικούς αλλά δεν έχασαν την αξιοπρέπειά τους να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους. Όλοι οι φίλοι μου κι εγώ είμαστε περήφανοι για αυτά τα παιδιά. Περήφανοι είναι όλοι οι Έλληνες. Εκτός από τους δωσίλογους και τους γερμανοτσολιάδες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου