Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σχετικά με δημοσίευση για το Α.Μ.Γ.



 To Aντιφασιστικό Μέτωπο Γερανείων Κορινθίας χαιρετίζει την συμμετοχή δεκάδων Αντιφασιστών στο Ναύπλιο την Κυριακή 20 Γενάρη 2013 ως απάντηση στην φασιστοπαρέλαση που επεδίωξε ο περιοδεύων θίασος της Χρυσής Αυγής.
  Η ματαίωση των σχεδίων τους για "βόλτα" - έφοδο στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου,οφείλουμε να πούμε ότι έγινε χάρη στην συνέπεια και την επιμονή των αποφασισμένων και μαχητικών Αντιφασιστών να παραμείνουν στην Πλατεία Καποδίστρια και να διαδηλώσουν στην συνέχεια στην Παλαιά Πόλη,ακυρώνοντας τα σχέδια των φασιστοσυμμοριτών και δεχόμενοι το χειροκρότημα του κόσμου.
  Η συμβολική παρουσία μας,θεωρήθηκε αναγκαία στο πλαίσιο της αλληλεγγύης αλλά και της συνεργασίας με τους Αντιφασίστες σε όλη την Πελοπόννησο,διερύνοντας το Μέτωπο της Αντίστασης στον Φασισμό των καιρών που ζούμε.
   Ο Μαχητικός Αντιφασισμός με κοινωνικό Αντιεξουσιαστικό πρόσημο,κατακτά συνεχώς εδάφη,αλλά και τις καρδιές ανυπότακτων και ανυπάκουων,που διαπιστώνουν καθημερινά ότι η Πανούκλα του Φασισμού διαχέεται στις κοινωνίες μας,όταν και όσο εμείς το επιτρέπουμε.
Στο πλαίσιο της δράσης μας όμως,οφείλουμε να απαντήσουμε και να τοποθετηθούμε στο γεγονός ότι αναρτήθηκε ψευδώς υπογεγραμμένη με το όνομα του Αντιφασιστικού Μετώπου Γερανείων Κορινθίας,στον διαδυκτιακό ιστότοπο Sfendona.gr,ανακοίνωση που έκανε αποτίμηση της Αντιφασιστικής δράσης στην πόλη του Ναυπλίου,όντας στην πραγματικότητα γραμμένη από συντρόφους από το Άργος και το Ναύπλιο και είχε υπογραφή "Αντιεξουσιαστές Αργολίδας",όπως αποδεικνύεται στο εν λόγω link
( https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1451218 ).
 Η μόνη ανακοίνωση που δημοσιεύουμε για την εν λόγω Αντιφασιστική δράση είναι η παρούσα και η όποια αναφορά με πολιτική χυδαιολογία για το Α.Μ.Γ. που επιδιώκει πολιτική υπεραξία και εύσημα για τον Αντιρατσισμό,και εμφανίστηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία Αντιφασιστικό Μέτωπο Κορινθίας (η οποία δεν έχει καμία σχέση με το blog του Μετώπου μας) είναι επιλήψιμη και προβοκατόρικη.
 Το άτομο που λασπολογεί το Α.Μ.Γ. και κατατάσσεται στους πουθενάδες του Αντιφασισμού,καλό θα είναι από εργολάβος των μεταναστών και των προβλημάτων τους,να δηλώσει  και εργολάβος της ρουφιανοδημοσιογραφίας,για να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε.
  Σε κανέναν δεν οφείλουμε εξηγήσεις για τον Αντιφασιστικό Αγώνα μας και ,ειδικά,σε άτομα τα οποία ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων,δρώντας διασπαστικά και αυτόβουλα,προσπαθώντας να καπελώσουν τις δράσεις μας.
  Ο Αντιφασισμός μετριέται στους δρόμους,με δράσεις και καθημερινό αγώνα κι όχι με καπελώματα και πισώπλατες μαχαιριές.
  Στον Αντιφασιστικό Αγώνα, δεν χωρούν προσωπικές έριδες και ψευτοπολιτικάντικες φιλοδοξίες και όποιος λειτουργεί με τέτοιους σκοπούς,ας γνωρίζει ότι  έχει διαλέξει μοναχικό δρόμο και γρήγορα θα περιπέσει σε λήθη.

                         ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου