Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σε Εμφύλιο με το Ισλάμ σπρώχνει η Χρυσή Αυγή

 
     

   Στις 18/10/2012 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. παραχωρώντας συνέντευξη στον συντάκτη του BBC Πολ Μάσον, δήλωνε: «Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη εμφύλιος πόλεμος» και παρακάτω «Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη- παρόλο που σε κανέναν δεν αρέσει αυτό- να πολεμήσει σε μια νέα μορφή εμφύλιου πολέμου.
  Από τη μία πλευρά θα υπάρχουν εθνικιστές όπως εμείς και Έλληνες που θέλουν η χώρα μας να είναι όπως ήταν…και από την άλλη πλευρά οι παράνομοι μετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι αυτοί που έχουν κατ' επανάληψη καταστρέψει την Αθήνα».
Δείτε το video:
http://www.youtube.com/watch?v=KtNnbm6V-VM
   Μπορεί η δήλωση να προκάλεσε, προς στιγμή, σάλο στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα φιλόξενα στη Χρυσή Αυγή τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας, αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στον αιφνιδιασμό τους από την προβολή του Παναγιώταρου από ένα “έγκριτο” διεθνές μέσο ενημέρωσης όσο και σε μια προσπάθεια για συγκάλυψη του ρόλου τους στην καθημερινή προβολή της Χρυσής Αυγής, με την υποκριτική συμπόρευσή τους με το BBC στη σκληρή κριτική που αυτό άσκησε στη ναζιστική συμμορία.
   Γι' αυτό εξ άλλου τα μνημονικά ΜΜΕ ανέβηκαν στα κεραμίδια με τις δηλώσεις του Παναγιώταρου αλλά δεν τις άκουσαν. Δεν άκουσαν ότι ο πρωτομαφιόζος της εγκληματικής συμμορίας, μέσα στον αφελή του δολοφονικό οίστρο και με μια αναμενόμενη αμετροέπεια υπό την  ασφάλεια των δυνάμεων που κρύβονται πίσω από τη συμμορία του, απλά ομολόγησε το σχέδιο στο οποίο είναι στρατευμένη η Χρυσή Αυγή.
   Οι καθημερινές πλέον δολοφονικές επιθέσεις των «ταγμάτων εφόδου» του πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Νίκου Μιχαλολιάκου δεν στρέφονται κατά των ξένων μεταναστών γενικά, ούτε είναι όπως με ένα γενικό τρόπο – και σωστά ως ένα σημείο – καταγγέλλει η αριστερά απλά ρατσιστικές.
Οι εγκληματικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής είναι στοχευμένη ρατσιστική βία με θρησκευτικό – πολιτισμικό κριτήριο, βία που στρέφεται κυρίως εναντίον των Μουσουλμάνων ανδρών και γυναικών, προσφύγων και μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην ελληνική επικράτεια, κατά βάση ανεξαρτήτως υπηκοότητας.
   Γι αυτό ακριβώς οι επιθέσεις δεν περιορίζονται στους Πακιστανούς εργάτες ή τους Αιγύπτιους μικρομαγαζάτορες του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά επεκτείνονται στους Αιγύπτιους ψαράδες του περάματος (που ανήκουν στα πιο ειρηνικά Ισλαμικά δόγματα), και περιλαμβάνουν από επιθέσεις και εμπρησμούς σε μουσουλμανικούς χώρους λατρείας μέχρι επιθέσεις σε νόμιμους πωλητές λαϊκών αγορών και από ερωτήσεις του Παναγιώταρου στη Βουλή με στόχο την έξωση των νηπίων των μεταναστών από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς (προεκλογική εξ άλλου δέσμευση Σαμαρά) έως τις φασιστικές δηλώσεις μίσους του Κασιδιάρη εναντίον των Ελλήνων Μουσουλμάνων της Θράκης, για τους οποίους απαιτεί να καταργηθούν οι όποιες θετικές διατάξεις προβλέπει ο νόμος για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ακούστε τι δηλώνει ο Κασιδιάρης για τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης:
Για ''ξεκάθαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων'', κάνει λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην ειδική κατηγορία των μουσουλμάνων υποψηφίων στα πανεπιστήμια και στα τεχνολoγικά ιδρύματα της χώρας.
''Η Χρυσή Αυγή έθεσε ήδη το θέμα στη Βουλή και θα αγωνιστούμε μέχρι να καταργηθεί αυτή η διάταξη η οποία αποτελεί ξεκάθαρο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ :
http://www.enikos.gr/politics/73432,Kasidiarhs:Ratsismos_gia_toys_Ellhnes_.html
   Αυτά που περιγράφουμε είναι μερικά μόνο παραδείγματα που πρέπει να μας κάνουν πολύ περισσότερο προσεκτικούς απέναντι στο σχέδιο το οποίο υλοποιεί η Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για σχέδιο πολιτικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης με πολλούς βραχίονες δράσης που περιλαμβάνει από σχέδια βομβιστικών επιθέσεων αγνώστων στόχων (θυμίζουμε το θάνατο ενός επίδοξου βομβιστή στη Σπάρτη τον περασμένο Αύγουστο και τη σύλληψη του συνεργού του – που αφέθηκε όμως ελεύθερος – με 60 έτοιμες για χρήση εμπρηστικές βόμβες), έως την πρόκληση με κάθε μέσο, κοινωνικής σύγκρουσης με τον μαχητικό ισλαμισμό εντός της Ελλάδας, τον οποίο επιδιώκει με τη δράση της να συγκροτήσει σε ηγετική δύναμη των ειρηνικών μουσουλμάνων μεταναστών, σαν την μόνη πιθανή δύναμη που μπορεί να τους ενοποιήσει και να τους προστατέψει από τη δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
   Όλα τα παραπάνω, γίνονται σε απόλυτη απ’ ότι πλέον φαίνεται σύμπνοια και κάλυψη της φασιστικής κυβέρνησης Σαμαρά και με προφανή εμπλοκή του αμερικανικού παράγοντα, με τις  μυστικές υπηρεσίες του οποίου διατηρούν ιστορικές σχέσεις κορυφαία στελέχη της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή.
   Αν επιτρέψουμε το σχέδιο αποσταθεροποίησης που υλοποιεί η Χρυσή Αυγή να εξελιχθεί, δεν θα αργήσει δυστυχώς η στιγμή που η κοινωνική σύγκρουση που προωθεί θα εκδηλωθεί σύμφωνα με το σχέδιο και θα βρεθούμε μπροστά σε μια εθνικο – θρησκευτική πόλωση με ευρύτερες ίσως γεωπολιτικές διαστάσεις.
   Όσο οι επιθέσεις στοχεύουν όλο και περισσότερο τον μουσουλμανικό πληθυσμό, τόσο πλησιάζει η στιγμή (η οποία αποτελεί μέρος του σχεδίου) που η γείτονα και φίλη Ισλαμική χώρα θα εγείρει σεβασμό στη θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων κατοίκων της ελληνικής επικράτειας και η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να εμφανιστεί η ελληνο – χριστιανική δύναμη απέναντι στις «προκλήσεις» της γείτονος.
   Στο βάθος αυτής της αποσταθεροποίησης που θα πρέπει να τη δούμε σε συνδυασμό με την αποικιοποίηση και την κοινωνική αποσάθρωση που έχει επιβληθεί στη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια, βρίσκεται η πλήρης καταστροφή, ένας πιθανός πόλεμος, η καντονοποίηση, ακόμα και η εδαφική συρρίκνωση της χώρας.
   Η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής πρέπει να διαλυθεί άμεσα. Τα μέλη της που συμμετέχουν στις εγκληματικές ενέργειες και στα σχέδια της πολιτικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης πρέπει να συλληφθούν πριν η καταστροφή που επιφέρουν είναι χωρίς επιστροφή. Η ελληνική κοινωνία αλλά και οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πληρώσουν βαρύ τίμημα από την ολιγωρία που επιδεικνύουν απέναντι στις αδιανόητα δολοφονικές δυνάμεις του χάους.
Δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές ειδήσεις από τα πογκρόμ των δύο τελευταίων ημερών 2,3/11/2012 
Επίθεση Χρυσαυγιτών σε μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα 
Τρομοκρατημένοι οι Αιγύπτιοι του Αγίου Παντελεήμονα
Δεύτερη νύχτα πογκρόμ στον Άγιο Παντελεήμονα 

Δημοσιεύτηκε στο blog "για την κοινωνική αριστερά" στις 4 Νοεμβρίου 2012
http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου