Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μουσική επίθεση στο πρόβλημα από τον ΕΛΕΥ.ΣΥΝ.Α.

      

 Ο Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης μπαίνει στον νέο χρόνο γιορτάζοντας με μια Επίθεση στο πρόβλημα. Δηλαδή με μουσική και τραγούδι κόντρα σε κάθε διάθεση παραίτησης από τη ζωή.  Το ραντεβού είναι για απόψε το βράδυ στο μεζεδοπωλείο Ποικίλη στοά Αγ. Φιλίππου 14 στο Θησείο. Παίζουν βετεράνοι της εναλλακτικής σκηνής αλλά και ελπιδοφόροι νέοι τραγουδοποιοί από αχαλίνωτο ροκ έως λαϊκές πενιές.
                                            
   Ο τρόπος απεξάρτησης που εφαρμόζει ο ΕΛΕΥΣΥΝΑ είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ τύπου. Λειτουργεί με εθελοντές, σαν διδακτικό και θεραπευτικό δυναμικό και για αυτό δεν απαιτεί οικονομική υποχρέωση από τους απεξαρτώμενους. Η μόνη υποχρέωση είναι η απεξάρτηση.

   Είναι Σύνδεσμος και οργάνωση πολιτών που πρωτοβουλιακά δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο των παράνομων ψυχοτρόπων και των απεξαρτήσεων από αυτά. Δραστηριοποιούνται τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά.

   Προληπτικά, με την αποκάλυψη των αιτίων και παραγόντων που δημιουργούν τα προβλήματα των «ναρκωτικών» και με τον αγώνα για τη μείωση ή άρση τους (αλλαγή νομοθεσίας).

   Θεραπευτικά με την ανακάλυψη και ενίσχυση του υγιούς μέρους του εαυτού στους απεξαρτώμενους. Αυτό γίνεται με: ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ και ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ: μουσικής, θεάτρου, πολέμ, τεχνών, ποδοσφαίρου.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ: ομοιοπαθητικής, βελονισμού, μασάζ, ρείκι, εστίασης (focusing), χαθα γιόγκα, διαλογισμού.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: αθλητικές συναντήσεις, θεατρικές παραστάσεις, κινημ. προβολές, εκδρομές, συμπόσια, μουσικά φεστιβάλ, οικολογικές δράσεις, αντιναρκωτικές δράσεις κ.α.






πηγή : tvs.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου